Allsvenskmeriterade backen återvänder till Teg -”Kommer skapa en bra balans”

 

Teg fortsätter att bygga ett starkt lagbygge inför nästa säsong. Laget ser redan betydligt starkare ut än förra säsongen, och klubben fortsätter att bygga ännu starkare. Nu har klubben presenterat ännu ett intressant nyförvärv och det är backen Gustav Jonsson, som spelade för Teg 15/16 och fyra matcher året innan under en utlåning från Björklöven.

24-åringen spelade två säsonger i Tegs juniorer innan han lämnade för Björklövens J20 där han även fick chansen 10 matcher i Allsvenskan. När det var dags för seniorhockey föll valet på Teg innan han valde spel i södra Sverige och Hanhals där han spelat de tre senaste säsongerna.

– Det är kul att Gustav vänder tillbaka. Det är en kille från regionen som vet hur vi fungerar och vi har bra koll på honom. Seriös och ambitiös med sina styrkor i defensiven så vet vi att han kommer skapa en bra balans. Vår förhoppning är att han ska kunna bidra ännu mer framåt, precis som senast han spelade i Teg, säger Tegs sportchef David Muzito Bagenda till klubbens hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!