Åtta spelare lämnar sina klubbar

Under de senaste dagarna har flera spelare lämnat sina klubbar i Hockeyettan för vidare spel någon annanstans, något som vi inte hunnit med att rapportera om. Dessa är:

Forwarden Jakob Axelsson lämnar Tranås och är klar för Division 2-laget HA74 dit han vad utlånad 17 matcher till ifjol. Axelsson noterades för 1 poäng på 31 matcher i Tranås, och 10 poäng i HA74.

Backen Oskar Lundgren lämnar Vallentuna för Viggbyholm i Division 2. Lundgren spelade 20 matcher i Vallentuna och var även utlånad 9 matcher till Järfälla.

Backen Kristoffer Bärzén lämnar Segeltorp och återvänder till Tumba där han tidigare spelat fyra säsonger. Även forwarden Tim Lissäng, som noterades för 7 poäng på 26 matcher, lämnar klubben för vidare spel i Trångsund i Division 2.

Finske backen Kevin Kallonen lämnar Lindlöven och är klar för Division 2-laget Osby. Totalt blev det 36 matcher i Löven-tröjan för Kallonen.

Forwarden Filiph Johannesson följer inte med Borås upp till Hockeyettan. Istället kommer han spela för Mölndahl i Division 2 nästa säsong.

Centrarna Robin Bringsén och Edvin Ekström lämnar Kumla. Bringsén noterades för 9 poäng på 34 matcher och Ekström för 19 poäng på 37 matcher. Vart dessa två spelare tar vägen är fortfarande oklart.Dela inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!