Backen återvänder till Tyringe -”Ska bli kul att få spela inför hemmapubliken i Tyrs Hov igen”

Backen Melker Karlsson har bestämt sig för att flytta tillbaka till Tyringe, där han spelade säsongen 14/15.

23-åringen är ursprungligen från Kristianstad men valde att flytta till Tyringe inför 14/15 där han spelade i en säsong. Säsongen efter blev det spel i Division 2-laget Osby där han spelade 16 matcher innan han flyttade hem till Kristianstad igen och spelade 22 matcher innan han blev utlånad till både Mörrum och Olofström. Förra säsongen representerade han Tyringes seriekonkurrenter Halmstad där han spelade 31 matcher.

– Det ska bli kul att återigen få spela inför hemmapubliken på Tyrs Hov och jag ser fram emot säsongen, säger Melker Karlsson till Tyringes hemsida.

Tyringes sportchef Filip Steensbjeerre:
– Melker är en oöm spelare som har samlat på sig en del rutin sedan han senast spelade i Tyringe. Han kommer främst att bidra med ett tufft och uppoffrande spel men har samtidigt potential att bli en mer spelande back. Melker är en härlig kille som jag är glad över att kunna välkomna tillbaka till klubben. Jag hoppas att han tar nästa kliv i sin utveckling under ledning av Henrik Alfredsson.

I och med värvningen av Karlsson så har nu Tyringe bara en backplats kvar att fylla, och den platsen kommer gå till en spelare i de egna leden.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!