Boden förlänger med omtalad spelare -”Han är jobbig för motståndaren”

Boden Hockey har valt att förlänga kontraktet med kanske hela Hockeyettans mest omtalande spelare förra säsongen, nämligen Albin Eklund.

Eklund hamnade i blåsväder efter hans tackling på Niclas Lehmann och en händelse med Piteåmålvakten Joel Vännström. Både Boden och Eklund väljer nu att lägga händelsen bakom sig, gå vidare och blicka framåt istället. Albin spelade bara 4 matcher förra säsongen, dels på grund av avstängning men även på grund av sitt arbete vid sidan av hockeyn.

– Det ska bli kul att spela med Boden kommande säsong. Jag har fått frågan för ett tag sedan, men inte kunnat ge besked då jobbet kräver en del. Det är ett ungt lag med grym laganda. Jag har erfarenhet och vilja att utvecklas, dessutom känns det som att något stort är på gång. Då tog jag beslutet att ansluta, säger Albin Eklund till Bodens hemsida.

Rolf Nilsson, sportchef i Boden Hockey:
– Albin är en spelare med flera styrkor, rivig att möta, helt enkelt en spelare som är riktigt jobbig för motståndaren. Han är erfaren och kan användas både som back och forward. Detta sammantaget kommer tillföra laget energi på och utanför planen. En egen produkt som det känns bra att knyta till klubben. 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!