Bonus till Linden

En av fredagskvällens få matcher utspelades i Smehallen i Eskilstuna mellan hemmagänget Linden och derby-rivalen Surahammar.

Inledande minuterna gick i hemmafavör med bud på både ett och två mål, efter lysande kombinationer i flera av femmorna. Det märktes att poängen för kvällen var viktig för båda lagen och under periodens gång jämnades spelet ut mer och mer tack vare bra attityd och kämpaglöd i motståndarlaget…

Efter en mållös första akt kom Linden ut stenhårt i den andra och hade redan efter några minuter skaffat sig ett tvåmålsövertag. Bud fanns även på ytterligare hemma-kassar innan Conny Strömberg måldebuterade för sitt Surahammar och fick i samma situation med sin ett numerärt överläge i två minuter vilken fick Linden offensiv att bedarra.

Sju minuter in i sista perioden assisterade sedan samme Strömberg fram till kvitterings-målet och Surahammar kunde sedan med hjälp av stolpar och ribba hålla täck fram till likaläge och förlängning.

Dryga minuten in i förlängningen fick så gästerna en tveksam utvisning och Linden kunde avgöra i fyra mot tre-spel genom Oscar ”OP” Pettersson.

Sammanfattningsvis kan konstateras att Linden vägde tyngst och trots att Conny Strömberg vann ”matchen i matchen” mot Lindens veteran Stefan Gråhns så var hemmalagets två poäng i underkant.

/ Ice Age

Dela inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!