Dalen värvar allsvenskmeriterad back

HC Dalen har värvat allsvenskmeriterade backen Jaeden Martin, som närmast kommer från spel i HV71 J20.

Den 19-årige backen är född i USA, men har HV71 som moderklubb. Säsongen 18/19 spelade han 29 matcher i Allsvenskan med Oskarshamn. Den gångna säsongen tillhörde han Oskarshamn men var utlånad till HV71 J20, och spelade även fem matcher med just Dalen.

–  Jag trivdes riktigt bra i Dalen de tillfällen jag representerade laget under säsongen. Samtidigt så känner jag att jag vill vara med på resan som laget nu befinner sig på det känns som det är något riktigt bra på gång så det var ett ganska enkelt beslut för mig att ta. Om jag ska beskriva mig själv som spelare så är jag är en fysisk tvåvägsback med fokus på defensiven, säger Jaeden Martin till Dalens hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!