Detta hände vecka 24: Östra serien

Enköpings SK

Startade veckan med två tunga spelartapp. Mattias Johansson lämnade för Almtuna och Jesper Bärgård till Vimmerby. Dessa förluster svider garanterat. Enköping har dock inte legat och sörjt utan sett till att värva in forwarden Marcus Collin från Boden, som sitter på grymt med potential och forwarden Zebastian Bodini Schmitt från Arboga som också får ses som en bra värvning.

Hammarby IF

Ingen händelse i veckan.

Huddinge IK

Veckan innehöll att två spelare hittade nya klubbar. Målvakten Daniel Fahlström skrev på för seriekollegan Gripen och forwarden Oliver Kandergård valde Forshaga.

Hudiksvalls HC

Värvade en väldigt intressant spelare i Hugo Enock från Leksand som sitter på viktig rutin och erfarenhet från både SHL och Allsvenskan. Kommer bli väldigt spännande att se vad han kan åstadkomma i Hockeyettan. Förlängde dessutom med klubbikonen och lagkaptenen Jonas Lindström som är klar för sin 12:e (!) säsong i klubben. Två andra som förlängt är de egna produkterna William Mann och Axel Svensson. Veckan innehöll även två spelartapp i form av Sebastian Manberg (klubb oklar) samt Tommy Stenqvist som väljer att sluta med hockeyn.Segeltorps IF

Inget att rapportera om härifrån.

Sollentuna HC

Tappade forwarden David Hoszek till Vallentuna.

Strömsbro IF

Värvade forwarden Fredrik Strid som inte spelat hockey de två senaste säsongerna. Har tidigare erfarenhet från bla Allsvenskan och spel i Hockeyettan med Skövde, Nybro och Tierp där han varit en flitig poänggörare. Inte en så illa pinkad värvning trots två års uppehåll.

Tyresö/Hanvikens SK

Presenterade hela 6 spelare. Tre nyförvärv och tre förlängningar. Nyförvärven är centern Michael Lindberg från Trångsund och forwardsen William Gustafsson samt Fredrik Wallman som båda är från Värmdö. Tre helt okej nyförvärv som kanske kan blomma ut i Hanviken. Förlängningarna är forwarden Philip Stattin och backarna Pelle Carlsson och Gustav Fröland.

Vallentuna BK

Värvade forwarden David Hoszek från seriekonkurrenten Sollentuna.

Visby/Roma HK

Förlängde med lagkaptenen Mikael Adamsson som gjorde fullständig succé förra säsongen. Gjorde totalt 48 poäng, varav 32 mål. Är dessutom klar för sin 12:e raka säsong i laget. Klubbhjärta!

Väsby IK

Inga händelser, men är väl näst intill klara med sitt lagbygge.

Wings HC Arlanda

Inget hände här.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!