Div1hockey rankar topp 5 målvaktsparen: Plats 4

 

Joel Vännström/John Vestermark
Piteå HC

Piteå har enorm potential på sin målvaktssida. Även om ena kanske varit mer på väg uppåt och ena mer på väg nedåt senaste åren så finns potentialen där. Kanske är det just det här vad både Joel och John behöver – en rejäl tävling om speltiden för att kunna ta nästa steg.

Joel Vännström är nu inne på sin femte raka säsong i laget. De första åren var han väldigt duktig och lovande och har haft ögon på sig högre upp, men har på slutet kanske tagit något steg tillbaka istället för framåt. Har det som krävs för att vara en toppmålvakt i Hockeyettan när han bara vill, det gäller bara att han börjar plocka fram det igen. Han har varit en solklar etta tidigare år, men får den här säsongen rejält tufft motstånd i:

John Vestermark från SK Lejon. Målvakten som var utlånad under förra säsongen till SHL-laget Skellefteå AIK. Har aldrig riktigt fått chansen i en bättre klubb i Hockeyettan tidigare men nu är det dags. Hade 93.4% i Lejon ifjol och visade upp en hel del riktigt bra matcher.

Vännström kommer säkerligen att starta som etta, men om Vestermark fortsätter som förra säsongen kan han ge en ordentlig match om speltiden. Dessa två herrar och den hårda tävlingen de kan ge varandra gör att de i våra ögon i år är topp 5. En av de intressantaste målvaktsfighterna kommande säsong.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!