Div1hockey tippar dagens 4 matcher (12/10) – i samarbete med Coolbet

Nedan ser ni kvällens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

 

Visby/Roma HK – Segeltorps IF
Tips: 1 (X)
Kommentar: Visby/Roma har visserligen inte presterat ens i närheten av vad vi trodde inför säsongen, men vi tror att en hemmamatch en fredagskväll möjligen kan tända till gotlänningarna och hemmapubliken lite extra. Visby har två raka segrar mot Tyresö Hanviken och nu senast mot Enköping, men något sämre självförtroende lär knappast Segeltorp ha som hade fyra raka segrar innan man förlorade förra matchen mot serieledarna Hudiksvall med 4-0. Matchen kan egentligen sluta precis hur som helst, men hemmaplansfördelen väger lite lite tyngre idag.

Grums IK – Tranås AIF
Tips: 2
Kommentar: Ska väl inte vara alltför mycket snack om saken här. Tranås är än så länge obesegrade och har poäng i sju raka matcher, medans Grums har vunnit tre matcher. Dock har laget två raka segrar mot Kumla och Surahammar och lär ha bra självförtroende just nu även dom. Men räcker man till mot Tranås? Ytterst tveksamt.

Kristianstad IK – IF Troja/Ljungby
Tips: 1 (X)
Kommentar: Serieledarna Kristianstad har gått som tåget hittills och idag gästas man av ett Troja/Ljungby som inte riktigt lyckats prestera upp till förväntningarna ännu. Troja verkar dock ha vaknat till på slutet och vann senaste matchen med hela 8-0 mot Helsingborg. Kristianstad vann mot Vimmerby med 1-2 i sin senaste match. Idag har Kristianstad ett gäng spelare borta på grund av skador och sjukdomar, men de har ett så pass starkt lag så de ska kunna besegra Troja en bra dag ändå.

Halmstad HF – Nybro IF
Tips: 2
Kommentar: Inte heller här ska det vara så mycket snack om saken. Halmstad har ännu inte lyckats vinna någon match (men knipit poäng i tre matcher) och idag möter man ett Nybro som sprudlar av självförtroende. Nybro har hittills bara förlorat två matcher och vann senaste matchen mot Kallinge/Ronneby med 4-3, medans Halmstad förlorade sin senaste match mot Mörrum med 2-1 efter förlängning.

 

Ovan ser ni kvällens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!