Div1hockey tippar dagens matcher (14/10) – i samarbete med Coolbet

Nedan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

 

Kalix HC – Piteå HC
Tips: 2 (X)
Kommentar: Serieledarna Kalix gästas av seriefavoriterna Piteå som ligger på fjärdeplatsen, med två matcher mindre spelade. Förmodligen en tuff och jämn batalj att vänta där laget som har bäst dag kommer vinna. Det är dock svårt att ignorera Högberg, Isaksson mfl så vi tror Piteå klarar detta.

Kiruna AIF – Bodens HF
Tips: 1
Kommentar: Överraskningslaget Kiruna som ligger trea(!) i tabellen gästas av sjätteplacerade Boden som inte riktigt levt upp till förväntningarna ännu. Kiruna förlorade förra matchen mot Kalix med 1-5 medans Boden besegrade Kiruna IF med 5-1. Boden kan mycket väl vinna, men Kiruna sprudlar av självförtroende och det är svårt att gå emot dessa just nu. Vill man spela på en ”skrällmatch” så är detta den man borde satsa på.

Asplöven HC – Kiruna IF
Tips: X
Kommentar: Den här är lurig. Asplöven må ligga sist i tabellen, men man ska inte luras för det. De har gjort ett par bra insatser de senaste matcherna och kan mycket väl knipa poäng här om laget har en bra dag.

Hudiksvalls HC – Nyköping Gripen
Tips: 1
Kommentar: Ska inte vara så mycket snack om saken här, Hudiksvall går fram som en ångvält i Östra serien och bör vinna även denna match.

Trångsunds IF – Huddinge IK
Tips: 2
Kommentar: Jumbon Trångsund möter ett skadedrabbat Huddinge. Trots detta ska inte Huddinge ha alltför stora bekymmer att ta tre nya poäng. Det kanske inte blir på det vackraste sättet, men nog ska de ha tre poäng här.

Segeltorps IF – Enköpings SK
Tips: 2 (X)
Kommentar: Enköping åker till Segeltorp och det väntas bli en tuff match. Kan egentligen sluta både 1 X 2 då lagen just nu känns ganska jämlika. Vi testar Enköping, då vi gillar det klubben har på gång.

Sollentuna HC – Väsby IK
Tips: 2 (X)
Kommentar: Den här är otroligt svår. Sollentuna har verkligen överraskat och ligger just nu på en Allettaplats medans Väsby med två matcher mindre spelade ligger lite längre ned i tabellen och har kanske inte riktigt fått ut allt spelmässigt ännu. Väsby är dock på gång och kan de jobba vidare på vinsten mot Huddinge senast kan det bli tre nya poäng.

Vallentuna BK – Visby/Roma HK
Tips: 2
Kommentar: Här tror vi Visby som vaknat på sistone tar tre nya poäng. Besegrade Segeltorp i senaste matchen medans Vallentuna föll mot Hanviken med 3-1.

Köping HC – Kumla HC
Tips: 1
Kommentar: Det är en gåta vad Kumla sysslar med i år. Tungt går det iallafall och laget placerar sig näst sist. Desto bättre går det för Köping som ligger fyra i tabellen.

Forshaga IF – Surahammars HC
Tips: 1
Kommentar: Jumbon Surahammar kan mycket väl ha en chans här om de har en bra dag medans Forshaga har en dålig dag. Känslan säger dock att Forshaga bör vara starkare här.

Skövde IK – IFK Arboga
Tips: X
Kommentar: Här lyckas vi inte plocka fram någon vinnare. Otroligt jämnt mellan lagen. Skövde har endast en poäng mer än Arboga i tabellen. Skövde kan vinna. Det kan sluta oavgjort. Arboga kan vinna. Ja.. den kan sluta precis hur som helst.

Kallinge/Ronneby IF – Vimmerby HC
Tips: 2 (X)
Kommentar: Även KRIF är en stor gåta än så länge och de går inte alls så bra som de förväntades göra. Vimmerby går dock som förväntat bra och bör ha betydligt bättre självförtroende än KRIF. KRIF måste börja vinna nu, klarar man av det idag?

Helsingborgs HC – HC Dalen
Tips: 2
Kommentar: Här ska det inte heller vara så mycket snack. Dalen ska åka ner till Helsingborg och ta tre relativt enkla poäng.

Hanhals IF – Kalmar HC
Tips: 2
Kommentar: Hanhals knep visserligen poäng mot Dalen senast, men vi känner att Kalmar är starkare. Kalmar vann senast mot Tyringe med 6-1 och har dessutom fått in Sebastian Ottosson i laget.

Tyringe SoSS – Mörrums GoIS
Tips: 2
Kommentar: Tyringe har det tungt och har bara lyckats spela ihop tre poäng på de första 7 matcherna. Mörrum går aningen bättre och har 9 poäng. Kanske kan Tyringe sprattla till idag, det är inte helt omöjligt men Mörrum känns hetare på förhand.

 

Ovan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!