Div1hockey tippar dagens matcher (17/10) – i samarbete med Coolbet

Nedan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

 

Bodens HF – Asplöven HC
Tips: 1
Kommentar: Boden verkar ha vaknat till på slutet, och Asplöven likaså. Mycket tack vare att Asplövens målvakt egentligen är inlånad från just Boden och har stått på huvudet i flertalet matcher. I och med att lagen möts idag så innebär det att Almqvist inte står i Asplöven, utan får se matchen från läktaren den här gången. Boden får idag in Petter Lasu Nilsson i båset igen och kanske kan han få fart på laget ännu mer?

Kiruna IF – Kalix HC
Tips: 2
Kommentar: Här har vi två lag som kör lite ”varannan match seger, varannan match förlust” just nu, och med tanke på att Kiruna vann senast mot Asplöven och Kalix förlorade senast mot Piteå med 1-5 så innebär det ju att Kalix vinner ikväll. Skämt och åsido, Kiruna har gjort det bra och kan mycket väl ge Kalix en rejäl match ikväll om laget har en bra dag. Förhandsfavoriter är dock Kalix.

Örnsköldsviks HF – Tegs SK
Tips: 1
Kommentar: Örnsköldsvik har två raka förluster mot Kiruna och Östersund och bör vara revanschsugna. Vad passar då bättre än att möta ett Teg som varit rejält i klistret i media den senaste veckan? Det kan dock göra dom lite extra taggade i dag och i deras senaste match mot Boden så visade laget ändå upp ett bra spel, detta var dock för två veckor sedan.

Piteå HC – Kiruna AIF
Tips: 1
Kommentar: Piteå bara kör och Kiruna har förvisso överraskat hittills men har nu åkt på två raka förluster mot Kalix och Boden. Piteå avfärdade serieledarna Kalix väldigt enkelt resultatmässigt senast då de vann med 1-5, då bör inte Kiruna vara ett alltför stort hot heller.

Enköpings SK – Sollentuna HC
Tips: 1 (X)
Kommentar: Den här är lurig. Enköping hade förväntningarna att gå aningen bättre än de gjort hittills och har fyra raka förluster i ryggen och för Sollentuna är det precis tvärtom. Inga förväntningar men har överraskat positivt. Det lär bli en tuff match det här och kan sluta precis hur som helst.

Huddinge IK – Nyköping Gripen
Tips: 1
Kommentar: Nog för att Huddinge kanske inte gått riktigt så bra som väntat så får man ändå säga att laget är ganska stora favoriter i den här matchen. Nyköping Gripen har dock gjort det bra och kan mycket väl ställa till det om laget har en bra dag.

Hanvikens SK – Hudiksvalls HC
Tips: 2
Kommentarer: Är Piteå giganter i Norra så är Hudiksvall samma sak fast i Östra i år. De går som tåget båda två och Hanviken ska inte vara några större bekymmer.

Vallentuna BK – Väsby IK
Tips: 2 (X)
Kommentar: Också en lurig match mot två just nu ganska jämna lag. Vi ser dock Väsby som favoriter och sätter vårt tips på dom.

IFK Arboga – Mariestad BoIS
Tips: 2
Kommentar: Vi har Mariestad till favoriter, men vi tycker inte att de är STORA favoriter med tanke på hur serien och insatserna hittills har sett ut. Arboga kommer med två raka segrar i ryggen och jagar Mariestad i tabellen. En bra dag för Arboga här och en sämre dag för Mariestad så kan Mariestad få det riktigt tufft. Vi vågar inte räkna bort Arboga här helt och hållet.

Borlänge HC – Kumla HC
Tips: 1
Kommentar: Borlänge mot ett sargat Kumla med dåligt självförtroende, nej det ska inte vara något snack om saken i den här matchen.

Grums IK – Malungs IF
Tips: X
Kommentar: Den här matchen är intressant, och svårtippad. Två ganska jämnlika lag och Malung har överraskat genom att vinna över både Köping och Mariestad. Vi har svårt att ta ut en vinnare här, men om vi måste så testar vi nästan Malung.

Lindlövens IF – Surahammars HC
Tips: 1
Kommentar: Två raka förluster för Lindlöven mot ett Surahammar som ännu inte tagit något seger. Lindlöven är helt klart favoriter, även om laget ännu inte riktigt kommit upp i förväntad nivå ännu.

Tranås AIF – Köping HC
Tips: 1 (X)
Kommentar: Spännande match! 2an mot 3an i tabellen där båda lagen går riktigt bra. Köping är underdogs och kan mycket väl ta poäng här, men vi tror ändå att ett Tranås fullt med självförtroende tar tre poäng i slutändan när det dessutom är på hemmaplan.

Hanhals IF – Halmstad HF
Tips: 1
Kommentar: Hade det inte varit för att Hanhals drog till med en 7-3 seger mot Kalmar i senaste matchen så hade vi kanske inte tagit en ren etta här. Men på något vis så visar det ändå att laget har något intressant och kan de spinna vidare på förra matchen så kan man mycket väl ta en ny trepoängare ikväll.

Kalmar HC – Kallinge/Ronneby IF
Tips: 2 (X)
Kommentar: Svårt! Kalmar åkte överraskande på en förlust med hela 7-3 senast mot Hanhals. Ikväll gästas de av ett Kallinge/Ronneby som inte alls gått som förväntat hittills och det snackas om supportrar och visst folk inom klubben börjar tappa tålamodet rejält. Idag är det lite upp till bevis för KRIF och laget måste vinna den här matchen, annars kan det bli kaos.

Mörrums GoIS – Kristianstad IK
Tips: 2
Kommentar: Inte heller här ska det väl vara alltför mycket snack om de tre poängen. Kristianstad är betydligt bättre, men man ska inte glömma att Mörrum ändå gjort det bra såhär långt. Men de tre poängen, de ska Kristianstad kunna ta med sig hem om de bara spelar som de ska.

Nybro IF – HC Dalen
Tips: 1 (X)
Kommentar: Ännu en svår match att tippa. Men här tycker vi att hemmaplansfördelen väger tungt och Nybro känns lite pånyttfödda och har fått ny energi. Dalen har gått riktigt bra hittills och detta bör bli en riktigt tuff match. Kan Dalen få stopp på Kivilahti mfl? Kan Nybro få stopp på Tholander mfl? Vi tycker att Nybro varit aningen bättre på slutet och tippar därför att Nybban drar det längsta strået ikväll.

IF Troja/Ljungby – Vimmerby HC
Tips: 1 (X)
Kommentar: Många intressanta och svåra matcher ikväll! Troja/Ljungby har ju minst sagt vaknat till på slutet och börjat spänna musklerna rejält. Vimmerby har gått bra som väntat och kan mycket väl stå som segrare ikväll, men vi kan inte ignorera Trojas fantastiska form på slutet.

 

Ovan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!