Div1hockey tippar dagens matcher (17/11)

Östersunds IK – Örnsköldsvik HF
Tips: 1 (X)
Östersund har kommit in i en bättre form och lagets två förluster de senaste matcherna är mot seriefavoriterna Piteå, vilket inte är något att skämmas över och tack vare poängen som nu trillar in har laget klättrat upp på en Allettaplats, men bara en poäng över Kiruna AIF och sex poäng före ett jagande Örnsköldsvik. En viktig match i dag med andra ord då Örnsköldsvik dessutom nyligen fått in förstärkning i laget av Conny Strömberg som öst in poäng sina två första matcher. Vi tror dock att Östersund med sin hemmaplansfördel och självförtroende kan roffa åt sig en ny seger idag.

Tyringe SoSS – IF Troja/Ljungby
Tips: 2
Troja har kommit ur sin fantastiska form man tidigare hade och laget har nu tre raka förluster mot Mörrum, Kalmar och Dalen. Dagens motståndare Tyringe har dock inte varit ett jätteenkelt motstånd för Troja genom åren och vill det sig illa kan man åka på sin fjärde raka förlust. Det som talar för Trojas fördel är dock att även Tyringe är i dålig form och har endast en seger på de fem senaste matcherna. Tyringe är ett starkt hemmalag, men Troja är även ett starkt bortalag. Troja är favoriter till segern.

Kristianstads IK – Kallinge-Ronneby IF
Tips: 2 (X)
Den här matchen är ju otroligt svår att tippa och vi tycker att KRIF´s 3.00 i odds som vissa spelbolag har är aningen i överkant med tanke på lagets form. KRIF har fyra vinster på sina fem senaste matcher medans Kristianstad kör lite efter ”varannan-match”-principen just nu gällande vinst och förlust. Kristianstad är dock ett starkt hemmalag och KRIF är ett okej bortalag. Kallinge/Ronneby har dessutom betydligt mer att spela om gällande en Allettaplats då laget ligger på 27 poäng, dvs samma poäng som 3an och 5an och är hårt jagade av 6an och 7an på 26 poäng. Otroligt tajt och spännande! Vi går emot oddssättarna och tror att KRIF kan ge KIK en ordentlig match idag.

 

 

Ovan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!