Div1hockey tippar dagens matcher (21/9)

Från och med idag börjar vi med något nytt på Div1hockey – på matchdagarna kommer vi tippa utgången av matcherna! Mest för skojs skull, det får inte glömmas. Vi är långt ifrån några spelexperter. I vår Facebookgrupp Div1hockey – För Hockeyettansupportrar så har vi just nu en tävling där vi varje omgång väljer ut en omgångens match från Norra, Östra, Västra och Södra serien (varje omgång består alltså av fyra matcher att tippa), där man tippar vinnare, valfri målskytt och slutresultat för att få poäng. Än så länge är det bara två omgångar spelade och vill ni vara med i denna tävling så se till att gå med i vår grupp som i skrivande stund har 3126 medlemmar!

Dagens tippning:

Visby/Roma – Enköping
Resultat: 1
Kommentar: Topptippade Visby/Roma har väl inte direkt imponerat sina första två matcher i serien (vinst 0-2 mot Trångsund och 4-1 förlust mot Hudiksvall). Enköping har bara spelat en match hittills och det mot Tyresö/Hanviken där laget vann med hela 5-1. Visby/Roma behöver trycka i en högre växel för att nå upp till förväntningarna och när passar det bättre att göra det än en fredagsmatch hemma på ön?

Troja/Ljungby – Kalmar
Resultat: X
Kommentar: Lurigt värre! Kan sluta precis hur som helst. Troja/Ljungby har inte heller imponerat varken på försäsongen eller i inledningen av serien (vinst mot Halmstad och förlust mot Dalen) och har inte spelar särskilt bra vad vi förstått. Kalmar och andra sidan, nykomlingarna som inte verkar ha respekt för någon, har imponerat desto mer genom att vinna derbyt mot Nybro och plocka poäng mot Vimmerby. Frågan är, ska de sätta dit även Troja? Inte omöjligt. Vågar Troja göra en halvdann insats igen? Kanske, kanske inte. Det märker vi inte förrns matchen är igång. Vi tror dock att Troja rycker upp sig idag och att det blir en tajt och jämn match.

Kristianstad – Helsingborg
Resultat: 1
Kommentar: Här ska det väl egentligen inte vara så mycket snack om saken. Topptippade Kristianstad mot bottentippade Helsingborg. Kristianstad har inlett med två raka segrar (Tyringe och Hanhals) och Helsingborg har en seger (Halmstad) och en förlust (Hanhals). Vi tror att Kristianstad tar en relativt enkel trepoängare ikväll.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!