Div1hockey tippar dagens matcher (3/11)

Asplöven HC – Vännäs HC
Tips: 2
Kommentar:
Asplöven med sju raka förluster (tog dock poäng mot Östersund i senaste matchen), tar emot Vännäs med fyra segrar på de fem senaste matcherna. Formen säger sitt.

Kiruna IF – Tegs SK
Tips: 2 (X)
Kommentar: Kiruna befinner sig inte direkt i något jätteform och har fyra raka förluster i ryggen. Teg kommer med två raka segrar mot just Kiruna IF och Asplöven vilket bör ha stärks självförtroendet. Kommer säkerligen bli en tajt och jämn match.

Väsby IK – Hammarby IF
Tips: 1 (X)
Kommentar: Väsby hade fyra raka segrar innan man i förra omgången föll mot Visby/Roma. Hammarby har hittat formen och kommer med tre raka segrar mot Vallentuna, Segeltorp och Hanviken. Spännande match på förhand där vi tycker att Väsbys hemmaplansfördel väger tungt.

Tranås AIF – Lindlövens IF
Tips: 1 (X)
Kommentar: Denna matchen har redan börjat när detta inlägg publiceras och Lindlöven leder med 0-1, vi tror dock att Tranås vänder och vinner tillslut ändå.

Surahammars IF – Kumla HC
Tips: 2
Kommentar: Med tanke på Surahammars säsong hittills är det svårt att tippa seger för laget. Första segern måste ju komma någon gång, men nog är Kumla ett tillräckligt starkt lag för att lyckas stå emot och ta med sig tre poäng hem.

Mörrums GoIS – Kallinge/Ronneby IF
Tips: 2
Kommentar: Mörrum lyckades visserligen bryta sin förlustsvit förra matchen genom att besegra Helsingborg, men idag möter man ett Kallinge/Ronneby som fortfarande febrilt jagar formen. De var nära att knipa poäng mot Troja/Ljungby och besegrade Dalen med 3-0 senast. Kan de fortsätta i den stilen?

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!