Div1hockey tippar dagens matcher (9/11)

Kalix HC – SK Lejon
Tips: 1
Kommentar: Kalix går förväntat bra även den här säsongen och även Lejon går ungefär som väntat, tyvärr. Det skiljer lagen 18 poäng, men Lejon har dock två matcher mindre spelade. På förhand känns det som tre relativt enkla poäng för Kalix ikväll.

Väsby IK – Segeltorps IF
Tips: 1 (X)
Kommentar: Väsby har lyckats hamna i en bra form med fem vinster på de sex senaste matcherna. Segeltorp har endast två segrar på sina sju senaste matcher och känns inte lika heta i nuläget. Det skiljer lagen endast fyra poäng i tabellen där Väsby ligger 5a och Segeltorp 7a, så det är en minst sagt viktig match för båda lagen ikväll. Segeltorp har spännande lag men vi tror att Väsbys form inte ska ignoreras.

Visby/Roma HK – Nyköping Gripen
Tips: 1
Kommentar: Inget av lagen har någon superduper form för tillfället och båda lagen har två segrar på sina fem senaste matcher. Noterbart är dock att Nyköping inte vunnit en enda bortamatch hittills och Visby har glödheta målkungen Mikael Adamsson. Räcker så.

Vallentuna BK – Enköpings SK
Tips: 2
Kommentar: Vallentunas form skrämmer inte just nu och har tre raka förluster i ryggen. Enköping har precis lyckats ta sig ur en svacka och börjat vinna igen och har tre segrar på de fem senaste matcherna mot bland annat Huddinge.

Nybro IF – Mörrums GoIS
Tips: 1
Kommentar: Nybros form kan man knappast klaga på. Endast tre förluster på de 10 senaste matcherna, dock är två av dessa på de tre senaste. Laget lyckades studsa tillbaka efter två raka förluster när man besegrade Kalmar i derbyt senast. Mörrums form är precis tvärtom och har tre segrar på de 10 senaste matcherna.  Nybro. Hemmamatch. Viktoriahallen. Fredag. Det räcker så.

Helsingborgs HC – Kristianstads IK
Tips: 2
Kommentar: Jumbon Helsingborg har haft det tungt och ikväll väntar serieledarna Kristianstad. Ett Kristianstad som blandat och gett det senaste, men idag ska det inte vara alltför mycket snack om saken.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!