Forshaga tar in spelare på try out

22-årige Carl Stapleton får ett try out-kontrakt i Forshaga IF. Han kommer närmast från Arvika HC i div2.

Till Värmlands Folkblad säger sportchefen i Forshaga IF Andreas ”Karlan” Karlsson så här: – Att det blev ett try out-kontrakt var mer från hans sida för att få känna på det lite mer. Från vårt håll vill vi ju ha honom och har som mål att ha kvar honom.

Vidare säger Andreas så här: – Carl bor i Arvika så det är det som spelar in. Vi ska ha en dialog med honom kring det där. Det viktigaste är att det fungerar bra för spelaren och att denne trivs bra. Jag tycker personligen att det är ett bra och moget beslut av honom. Annars är det lätt att bara köra på, trots att det inte känns bra.

Try out-kontraktet gäller augusti ut.

Redan förra säsongen gjorde han två matcher i Forshaga och svarade för ett mål. I Arvika producerade han  15+16=31p på 21 matcher.

/tony.lovgren@div1hockey.com

Dela inlägg:

Tony Lövgren

Ny skribent här på sidan. Älskar hockey och älskar att skriva. Är med här för att kunna utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ge läsarna något de kan läsa. Skriver i första hand om Värmlandslagen. Finns något intresant föreningarna vill ha ut så kontakta mig gärna på tony.lovgren@div1hockey.com Mvh Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!