Forwarden förlänger med Kristianstad -”Känner stor revanschlust”

Forwarden Hampus Forsling har förlängt sitt kontrakt med Kristianstad. 24-åringen kom till Kristianstad mitt under förra säsongen från Skövde och gjorde 12 poäng på 25 seriematcher och 1 poäng på 2 play off-matcher.

– Kristianstads IK är en extremt proffsig förening där alla förutsättningar finns för att utvecklas. Jag känner en stor revanschlust inför kommande säsong och känslan är att vi kommer få ihop ett starkt lag. För min egen del hoppas jag att jag ska ta nästa steg i min utveckling och kommer göra allt för att hjälpa laget till framgång. Jag är väldigt glad över att få representera Kristianstads IK ytterligare en säsong, säger Forsling till Kristianstads hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!