Från platt fall till Ragnewall

Så kom den äntligen. Troja börjar resa sig från sitt fall. Nyheten som många twitterfrustrerade Trojafans väntat på. Den röda linjen verkar nu vara att Troja tar det Västervik inte längre behöver och Västervik tar det Troja verkligen hade behövt. Sån är idrotten.

Trojas nya tränare heter Roger Forsberg. En hyfsat meriterad tränare som varit runt i även lite större klubbar. Förra säsongen blir han väl mest ihågkommen för att ha fått stora foten i Kvalserien till Hockeyallsvenskan – vilket för Västerviks del kanske hjälpte dem att klara sig kvar. Störst intryck har Roger snarare gjort med Timrå där han var med och lade grunden till klubbens SHL-avancemang detta året. Med den meriten känns det som valet Troja gjort kan vara bra. Det kommer nämligen bli ett nybygge, från grunden, inklusive schaktning och markberedning. Vi välkomnar Roger till Troja.

Som ännu mer plåster på twittersupportrarnas ständigt blödande sår passade man också på att presentera Wictor Ragnewall, närmast från Oskarshamn. Tidigare har han representerat Tingsryds AIF i Hockeyettan. Wictor är en riktigt bra värvning på denna nivån. Det Troja kommer behöva är en stabil förstemålvakt som kan vara tungan på vågen i de jämna matherna. Här har Troja hamnat helt rätt. Vi välkomnar Wictor till Troja.

// Mr Troy

Tipsa på mr.troy@div1hockey.com

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!