Godmorgon! En sammanfattning av gårdagens händelser (3/6)

 

Godmorgon! Här är dagens sammanfattning på gårdagens händelser i Hockeyettan som vi rapporterat om.

Kalmar HC presenterade ett nyförvärv. Backen Eric Backman från seriekonkurrenten Kallinge/Ronneby. Backman har under karriären bland annat varit med och tagit upp Västervik till Allsvenskan. I och med denna värvning är nu Kalmars backsida spikad och klar!

Nyköping Gripen värvade forwarden Marcus Linderborg från Borlänge. Tyvärr fick han dock hela förra säsongen förstörd på grund av en korsbandsskada.

Segeltorp värvade den allsvenskmeriterade backen Jonas Vidlund från Division 2-laget Åker/Strängnäs. Vidlund har bland annat spelat i Allsvenskan för Södertälje.

Backen Niclas Edman förlängde sitt kontrakt med Forshaga. Han har tidigare spelat flera säsonger i Allsvenskan med Troja/Ljungby och i Danmark.

Centern Martin Olsson lämnar Nybro ett flertalet säsonger för spel i Cergy i Frankrikes andraliga. Han noterades förra säsongen för 17 poäng på 35 matcher.

Pantern tappade två av sina spelare. Det är den österrikiske landslagsspelaren Lukas Haudum som flyttar hem till Österrike för spel i Klagenfurter AC och Villiam Haag som skrivit på för Almtuna i Allsvenskan. De två forwardsen gjorde 27 respektive 26 poäng förra säsongen i Allsvenskan.

Enköping har förlängt med sin tredje bästa poänggörare förra säsongen. Det är Hampus Wallin som valt att stanna och han stod för 22 pinnar på 43 matcher under säsongen.

Assisterande lagkaptenen och backen Daniel Nilsson har förlängt sitt kontakt med Lindlöven. Samtidigt lämnar forwarden Valter Lederud där seriekonkurrenten Kumla. Han noterades för 4 poäng på 39 matcher förra säsongen.

Ha en fortsatt fin tisdag!Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!