Godmorgon! Sammanfattning av gårdagens händelser (10/6)

Godmorgon! Tyvärr hann vi inte med att publicera detta inlägg kl 00.01 inatt som vi vanligtvis brukar göra, men bättre sent än aldrig. Här är sammanfattningen över gårdagens händelser som vi rapporterade om.

Kiruna IF värvade den finländske centern Olli-Aleksi Pietilä som förra säsongen spelat i Finlands näst högsta liga Mestis för RoKi där han noterades för 24 poäng på 56 matcher. Där var han även assisterande lagkapten.

Vimmerby värvade forwarden Romans Semjonovs från seriekonkurrenten Tranås. Förra säsongen inledde han i Arboga där han gjorde 41 poäng på 36 matcher, och i Tranås där han avslutade säsongen blev det 9 poäng på 17 matcher.

Centern Simon Rodling vänder tillbaka till Gripen där han spelade största delen av förra säsongen. I Gripen noterades han för 20 poäng på 38 matcher innan han lämnade för Linden Hockey som han var med och tog upp till Hockeyettan. Där blev det 16 poäng på 10 matcher i kvalserien.

Grums värvade centern Noa Lindqvist Muci från seriekonkurrenten Skövde där han spelade 38 matcher och gjorde 17 poäng.

Tre spelare till från Hockeyettan får chansen i Allsvenskan nästa säsong. Den här gången är det Mattias Johansson från Enköping som skrivit på för moderklubben Almtuna samt Filip Nordström från Forshaga och Oskar Olsson från Malung som fått varsitt try out-kontrakt med Mora.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!