Godmorgon! Sammanfattning av gårdagens händelser (15/6)

 

Godmorgon (eller goddag vid den här tiden). Här finner ni händelserna inom Hockeyettan som vi rapporterade om under gårdagen.

Den skridskoskicklige forwarden Johan Mörnsjö har valt att förlänga med Gripen. Förra säsongen noterades han för 34 poäng på 38 matcher.

Nybro värvade två intressanta spelare. Centern Daniel Håkansson som var på g till klubben inför förra säsongen, men tackade då nej. Istället valde han Kristianstad där han gjorde 11 poäng på 22 matcher innan han lämnade för Mjölby i Division 2 där han gjorde 6 poäng på 10 matcher. Den andra spelaren är NHL-draftade backen Anton från Luleås J20. 2017 blev han draftad i runda 7 av St. Louis Blues.

SK Lejon tappade backen August Jonsson till sin moderklubb Kovland i Division 2. Han spelade totalt två säsonger i Lejon.

Sista nyheten och förmodligen den största är att det togs ett beslut om att göra om seriesystemet from 20/21. Från och med då kommer endast ett lag gå upp till Allsvenskan från Hockeyettan, och detsamma gäller från Allsvenskan till SHL. Ni kan läsa mer om det här.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!