Godmorgon! Sammanfattning av gårdagens händelser (24/6)

Den här veckan ser lite annorlunda ut på grund av både sluttenta och slutprov i studierna vilket gör att tiden för att uppdatera exakt allting som händer kanske inte riktigt finns där, därav två fjuttiga rapporteringar under gårdagen. Det är en tuff vecka och vi får hoppas att det lättar upp till nästa vecka, och andra sidan är det ju trots allt sommar och då måste ju även vi få dra ned tempot lite grann. Igår rapporterade vi följande:

Lindlöven vann kampen (om den fanns) om en av Hockeyettans bästa poänggörare – forwarden Alexander Kovalonok från Arboga. Han har totalt gjort 398 poäng på 397 matcher i ettan. Förra säsongen noterades han för 60 poäng på 49 matcher.

Kiruna IF fortsätter ta in internationella spelare. Den här gången är det Vladimir Chetverikov, som har dubbelt medborgarskap i Sverige och Ryssland. Han har bott i Sverige sedan 13 års ålder och kommer närmast från spel i AIK´s J20 där han förra säsongen noterades för 20 poäng på 46 matcher.

Vi skrev även fyra sammanfattningsinlägg om vad som hände under vecka 25 i samtliga serier – Norra, Östra, Västra och Södra.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!