Godmorgon! Sammanfattning av gårdagens händelser (7/6)

 

Godmorgon! Här är dagens sammanfattning av gårdagens händelser i Hockeyettan som vi rapporterade om.

Under eftermiddagen nåddes vi alla av ett tråkigt besked – Pantern begär sig själva i konkurs. Detta gör att Tyresö/Hanviken, som åkte ur Hockeyettan i våras, blir erbjudna en ny plats i ettan som de ska ha tackat ja till om ekonomin går igenom.

Forwarden Christian Bergqvist, med allsvenska meriter från spel i Almtuna och AIK, vänder tillbaka till Wings där han spelade för ett par år sedan. Förra säsongen i Vimmerby noterades han för 14 poäng på 42 matcher.

Forshaga drabbades av ett spelartapp av den tyngre sorten. En av lagets absolut bästa poängspelare de senaste åren väljer att lämna laget för Arvika i Division 2 – Stefan Kask. Han noterades för 40 poäng på 43 matcher förra säsongen. Men Forshaga presenterade även en värvning – centern Anton Klint från Färjestads J20 som gjorde 28 poäng på 47 matcher i SuperElit 18/19.

Visby/Roma värvade den trippla guldmedaljören Tomislav Lovric, som vunnit JSM-guld hela tre gånger, från MODOs J20. Förutom flera guld har han även sex matcher i Allsvenskan på meritlistan.

Kalmar är igång igen. Den här gången har de värvat powerforwarden Albin Storm från seriekonkurrenten Kallinge/Ronneby där han gjorde 5 poäng på 21 matcher. Han har tidigare känt på spel i både SHL under 30 matcher med Växjö och under 12 matcher i Allsvenskan med Västervik.

Hanhalsbacken Anton Sandberg har förlängt sitt kontrakt. Förra säsongen noterades han för 16 poäng på 39 matcher.

Ha en bra lördag!Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!