Grums IK 3:a- Ica oxen cup

Grums har matchat hårt i veckoslutet med match Fredag,Lördag och Söndag. De deltog i Ica oxen cup i Mariestad.

Motståndet var delikat- Troja/Ljungby- Herlev -Mariestad..

Jag har inte sett matcherna utan läst på hemsidan på fb till Grums. Utan här kommer jag med egna ord och tankar.

Grums blev pulviriserat av Troja och förlorade med hela 7-0. Att resultatet blev sån skillnad berodde på Trojas duktiga målvakt. Skotten 33-33.. Dock ska och är Troja på en annan nivå än Grums- helt olika målsättningar.

Mot Danska ligalaget Herlev hände något stort. Grums tog en poäng- enda laget som tog poäng mot cup-segrarna, Efter 3-3. Förlorade på övertid dock.

Och det var tilltänkta poängspelare som stod för målen- Simon Betak 2- Henrik Messfeldt 1!  Jätteskönt att de får till det redan på försäsongen.

Mot Mariestad kom den stora knallen-seger 4-2! Efter mål av Henrik Messfeldt- Robin Sterner- Philip Gustafsson- Axel Lundqvist!

Fantastiskt glädjande för en GIK-supporter.

De flesta såg nog Grums som utfyllnad, men tänker nog om nu. Det betyder dock inte att det går lika lätt i serien. Men laget har kvaliteter som gör dem kul att följa.

Som sagt svårt att skriva exakt när man inte själv sett matcherna. Men ni får ha tålamod så länge.

Den här cupen ger ändå ett litet hopp om en rolig höst i Billerudhallen. Värre är det för topptippade Mariestad, som har ett slagkraftigt lag på pappret, men ståtar nu med fem raka förluster!? Men ser säkert helt annorlunda ut när allt blir på riktigt.

Hörs och ses på div1hockey

/tony.lovgren@div1hockey.com

Dela inlägg:

Tony Lövgren

Ny skribent här på sidan. Älskar hockey och älskar att skriva. Är med här för att kunna utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ge läsarna något de kan läsa. Skriver i första hand om Värmlandslagen. Finns något intresant föreningarna vill ha ut så kontakta mig gärna på tony.lovgren@div1hockey.com Mvh Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!