Hallå där: Anton Lindström – Lämnar Lindlöven

Hallå där Anton Lindström! Hur är läget såhär inför sommaren?

– Tjena! Det rullar på. Träningen är i full gång och värmen har börjat hitta hit till Sverige nu så det är svårt att klaga.

En fågel viskade i mitt öra att du tackat nej till en fortsättning i Lindlöven. Stämmer det?

– Ja, jag kände att säsongen inte riktigt blev som jag hade tänkt mig, till stor del pga skadorna som ställde till det samt att jag inte fick det till att stämma i spelet. Jag har meddelat sportchefen att jag tänker söka mig vidare inför kommande säsong.

Hur ser planerna ut nu?

– Just nu håller jag alla dörrar öppna och har en del diskussioner med några lag. Det viktiga för mig är att hamna i en miljö där man får chansen att lyckas och utvecklas som spelare för att kunna ta nästa steg.

Jag hörde att du haft kontakt med en klubb i Norges högstaliga. Vad säger du om det ryktet?

– Ja, det har varit lite lös kontakt men fortfarande inget konkret ännu så vi får se vad det mynnar ut i.

Du är en lovande och otroligt seriös spelare, men hade tyvärr en del skadebekymmer under förra säsongen. Berätta. Är du skadefri nu?

– Ja, förra säsongen blev en mardröm. Jag inledde säsongen med en muskelskada som tvingade mig att ta en massa smärtstillande för att kunna spela. Man ville ju inte direkt stå åt sidan när alla skulle hitta sina roller och man skulle sätta en spelidé inom laget. Men med facit i hand så skulle jag nog vilat istället. Sen när kroppen äntligen kändes hel och 100% redo så ådrog jag mig en fraktur i fingret som kostade mig hela säsongen, tyvärr. Men nu känns det bättre och jag kan äntligen greppa klubban igen och träna på det jag vill/behöver!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

– En stor och stark tvåvägsspelare som både kan spela center och på en kant. Gillar att spela med fart och skapa målchanser till mig själv samt lagkompisarna. Har väll ett ganska hyggligt skott också som jag behöver använda mig mer utav.

Tillsist, eftersom det börjar närma sig sommar. Hur ser dina sommarplaner ut?

– I sommar så blir det till att träna och försöka umgås med alla nära och kära så mycket som det går. Sen blir det någon utlandsresa också.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!