Hallå där Gabriel Johansson!

Hallå där Gabriel Johansson! Vi är snart inne i juni och du har ännu inte kritat på för någon klubb. Vad har du för dig på dagarna egentligen?  

– Hallå! Jag sitter rätt lugn i båten och kollar över mina alternativ. Men det dröjer nog inte innan jag har något klart skulle jag tro.

Vad händer nästa säsong? Är du sugen på något nytt och checkar av marknaden eller chillar du och är inställd på en förlängning med Forshaga?

– Jag är öppen för alla förslag och är inte främmande för att röra på mig. Sen är Forshaga absolut ett alternativ, vi avslutade starkt ifjol och det känns som det var ett stort steg klubben kan bygga vidare på iår.

Om du är sugen på något nytt, vad är du sugen på?

– Jag känner ingen anledning till att röra på mig lodrätt så att säga, skulle det vara så att jag flyttar vill jag till en klubb där jag vet att chansen för Allettan och playoff är väldigt stor. Samt att boende o jobb går att lösa smidigt.

Du har totalt spelat i Forshaga i tre säsonger. Senaste säsongen gjorde du 20 poäng, fördelade på 12 mål och 8 assists. Vad säger du om säsongen som var?

– Det var en händelserik säsong. Personligen så började jag bra på försäsongen och första seriematchen, men sen fick jag en knäskada som gjorde att jag missade fem omgångar och kom lite ur fas. Kanske skyndade på läkningen lite för mycket och gjorde så gott jag kunde och spelade med knäskydd, men sen började skridskoåkning, timing och allt falla på plats igen och då vände det. För laget så hade vi en knackig höstserie men efter jul kom vi ihop som grupp och visade hur bra vi var och det resulterade ju tillslut att vi nådde till Playoff 2, roligaste säsongen som seniorspelare för egen del!

Hur skulle du beskriva dig som spelare?

– En stor rightare med bra fart på rören och ett hyfsat skott. Sätter alltid laget i första hand.

Tillsist, det är ju trots allt snart sommar. Vad har du för sommarplaner förutom att fysträna?

– Har faktiskt inte jättemycket planer inför sommaren, men en utlandsresa ska jag åka på har jag tänkt.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!