Halmstad förlänger med två – och en lämnar

Halmstad har förlängt kontraktet med två spelare. Det är forwarden Jonas Blidby och backen Alexander Wadlund som stannar minst en säsong till. Samtidigt står det klart att Joakim Persson väljer att lämna klubben.

Wadlund kom till Halmstad 16/17 och går nu in på sin tredje säsong i klubben. Förra säsongen hade han problem med en skada vilket gjorde att han tog beslutet att sluta med hockeyn efter jul, men nu väljer han alltså att spela vidare ändå.

– Jätteroligt att han nu är helt skadefri, inte minst för honom själv! Nu har han tränat på riktigt bra och vi hoppas att han nu kommer han ta steget och blir den ledare som vi ser finns i honom, säger Halmstads tränare Fredrik Johansson till klubbens hemsida.

Blidby kom även han till Halmstad 16/17 och har varit kvar sedan dess. Förra säsongen gjorde han 10 poäng, fördelade på 5 mål och 5 assists, på 34 matcher.

– Han har också mycket hockey i sig och har näsa för målet. Vi tror på honom, där finns potential till att bli en vass offensiv spelare i vinter, säger Johansson om sin andra förlängning.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!