Hjälp Surahammar! Skriv under namninsamlingen

Det har dykt upp en namninsamling för att hjälpa Surahammars IF. Deras kommun har nämligen för andra året i rad valt att lägga lagets ispremiär bara någon ynka vecka innan seriepremiären, vilket såklart inte är optimalt om de ska vara i form och kunna kämpa rättvist om poängen när serien drar igång. Hjälp Surahammar att protestera och skriv under deras namninsamling till kommunen här (glöm inte att bekräfta underskriften på mejlen direkt efteråt).

Nedan ser ni hela meddelandet under namninsamlingen:

”Surahammars kommun har för andra året i rad valt att lägga ispremiären orimligt nära inpå seriepremiär. Grunden till detta beslut sägs vara kompressorernas dåliga skick.

Att kompressorerna samt kylanläggningen är så pass föråldrat att de knappt går att få tag i reservdelar till är ingen nyhet, så har de låtit i 5-10 år. Varför har inte kylanläggning/kompressorer bytits ut i tid? varför har de gått utmärkt att få till is i mitten av augusti tidigare år? Frågorna är många,svaren är få. 

Att gå på is 3:e September när serien drar igång den 14:e September är inte värdigt en förening med hockeyettanstatus. Att leta istider på annan ort,där andra föreningar självklart har förtur till istider är inte heller det en lösning som är värdig en klubb med hockeyettanstatus. Dessutom tillför de förstås enorma merkostnader för föreningen.

En såpass anrik föreningen som Surahammars IF ska ej motarbetas på detta sätt från kommunens håll. 

Genom att skriva på denna lista visar du ditt missnöje mot makthavares direkt idrottsfientliga beslut. 

Tidigarelägg ispremiären! 

//SURA SUPPORT”

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!