Inför: Borås HC – IF Troja/Ljungby

Toppen mot botten ikväll. Inte så mycket att orda om egentligen. Utgången borde vara given.

BHC har tagit poäng i de två senaste matcherna. Dock ställde man till det ordentligt hemma mot Tyringe nu i veckan när man tappade en stabil 3-0 ledning i tredje perioden. För att få ännu mer salt i såren så släpper man dessutom in två mål sista minuten.

Dessförinnan tog man tre pinnar mot ett för tillfället genomuselt Hanhals. Förutom det är det tunt gällande framgång för laget. Man har – helt enligt förväntan – parkerat sig i botten.

Troja gick som bekant på en motivationsmina i Kalmar nu senast. Man spelar egentligen bara en period av matchen och det kostade poäng – vilket det gör i en serie med en hyfsad jämn kvalité. Återstår att se om Troja kan vara med från start denna gång.

För åter igen är det två lag som inte har något att spela för. Inte allt för ofta att det slutar i en match som gudarna glömde. Risken är rätt stor att man kommer sitta efter kvällens match och fundera på om inte fågelräkning eller väderobservation ändå är en mer actionfylld hobby.

Detta blir ett ganska kort inlägg. Jag har nämligen inte så mycket mer att tillföra. Två lag som inte spelar för något i en tid med täta matcher. Nä, det luktar inte stordåd någonstans. En match där ingen kommer vilja köra 100% är därför inte lätt att sia i kring.

Det kommer bli mediokert. Det är det enda jag vågar lova.

 

// Mr Troy

Följ Mr Troy på Twitter: @mrtroy15

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!