Inför den tredje omgången utav Östra serien

 

Idag och på måndag är det dags för den tredje omgången utav den Östra serien och följande lag möter varandra. Ska det bli några skrällar denna omgång eller kommer favoriterna hålla undan och vinna?

Sollentuna – Hanviken

Hanviken har haft en minst sagt tuff inledning på säsongen, endast tagit en poäng och -7 i målskillnad. Imorgon väntar en match mot Sollentuna som är tippade att hamna i mitten av tabellen. Kan bli ytterligare en tuff batalj för bortalaget. Men jag skulle vilja säga att de har en fördel i och med att deras coach Mikael Erdtman tränat Sollentuna förut. Så jag tror på skräll här och tror att Hanviken har en möjlighet att ta poäng i denna matchen.

Daniels tips på Hanviken ger ett odds på 4.00 på Coolbet.Strömsbro – Vallentuna

Strömsbro får besök utav topptippade Vallentuna. Tror detta kan bli en tuff match för nykomlingarna som överraskat på mig med sin inledning på säsongen. Vallentuna är på pappret det starkaste laget, men med en bussresa på cirka 16 mil i benen så är det inte säkert att gästerna ifrån Stockholms norra förorter kommer att vara lika bra som de varit. Allt handlar om att få rätt start på matchen, men att möta Strömsbro uppe på Testebovallen är långt ifrån lätt. Ska jag chansa på en utgång här så skulle jag nästan säga bortavinst med varning för att de kan gå till sudden eller straffar.

Daniels tips på Vallentuna har ett odds på 2.02 på Coolbet, och hans X-varning ger 4.60 gånger pengarna.

Hudiksvall – Hammarby

Hudik tar emot ett Hammarby som inlett säsongen med att pressa Visby och var nära att ta poäng och skakade Huddinge och lyckades ta poäng i den matchen, medans hemmalaget har presterat fläckfritt hittills med 2 raka 5-0 segrar. Ska det bli ytterligare en 5-0 i denna matchen? Det tror jag inte, gästerna kommer lyckas få hål på Åkerlund är min känsla inför denna matchen (om det är han som står vill säga). De har några notoriska målskyttar som skulle kunna spräcka målnollan på honom. Däremot så kommer det bli för tufft för dem att slå hälsingarna så hemmaseger här skulle jag säga.

Daniels tips på Hudiksvall ger 1.20 gånger pengarna på Coolbet.

Wings – Enköping

Säsongens första Upplandsderby stundar på söndagen i Pinbackshallen i Märsta. Wings är stärkta utav att ha kört över Hanviken i förra matchen med hela 8-2. Ska segerraden fortsätta i denna matchen eller ska gästerna lyckas ta sina första 3 poäng här? Jag ser hemmalaget som favoriter i denna matchen även om det lika gärna skulle kunna sluta hur som. Men Wings tror jag vinner detta.

Daniels tips på Wings har på Coolbet ett odds på 2.55.

Segeltorp – Visby/Roma

Bottentippade Segeltorp gästas av topptippade Visby. Segeltorp föll i första matchen, men vann lite förvånande över Hammarby med hela 8-5 sist. En bra och viktig seger för Segeltorparna. Visby har tagit poäng i samtliga av sina tre inledande matcher här i starten och får ses som ganska stora favoriter här.

Daniels tips på Visby/Roma har ett odds på 1.45 på Coolbet.

Måndagsmatchen

Huddinge – Väsby

Huddinge tar emot Väsby som är tippade att hamna i toppen av serien precis som hemmalaget i detta mötet. Detta är ett möte som jag tror kan bli det jämnaste sett till att båda lagen hör hemma i toppen utav tabellen och att deras trupper känns jämnstarka. Skulle jag säga hur denna match slutar så skulle jag nog säga att detta kommer att vara oavgjort efter sextio spelade minuter.

Daniels tips på oavgjort ger 4.60 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!