Inför: Halmstad HF – Kalmar HC -”Vi är inte nöjda”

Första mötet lagen emellan säsongen 18/19 vann Kalmar HC med 3-1 i seriens femte omgång. Halmstads mål gjordes av av viss Sebastian Nilsson som har Kalmar HC som moderklubb. Säsongen 06/07 spelade Kalmar HC’s assisterande lagkapten Mikael Friberg och Sebastian Nilsson hockey tillsammans i Kalmar HC’s J18-lag.

Lenny Eriksson, Tränare KHC

Lenny Eriksson säger till barometern.se att Kalmar HC tvingas klara sig utan sin poängkung Jarkko Oikarinen imorgon och ytterligare tre-fyra matcher. Jonas Karlsson är troligtvis tillbaka till morgondagens match mot Halmstad. Däremot är Kevin Andersson och Daniel Rosenkvist utlånade till Olofströms IK i HockeyTvåan södra i två matcher och är inte tillgängliga imorgon.

Lenny Eriksson fortsätter och påtalar att i deras bästa stunder kan dem hota vilket lag som helst men att dem måste hitta en stabilitet och ha tålamod i processen.

Sebastian Nilsson, Halmstad HF

Sebastian Nilsson i Halmstad som har KHC som moderklubb säger till div1hockey.com att man kommer från en bra match senast borta mot Kristianstad men att man inte riktigt nådde ända fram, revanschlusten är stor och KHC kommer få det tufft.

Sebastian berättar även att man inte är nöjda resultatmässigt och att alla i laget förväntat sig mer men att de är nöjda med hur gruppen har kommit ihop och börjat jobba tillsammans.

Halmstad har haft en del skador och några spelare skall testa på matchvärmningen men Ludde Larsson och Linus Nilsson kommer inte till spel i morgondagens match mot KHC.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!