Inför: IF Troja/Ljungby – Grums IKIbland ska man inte förskriva sig. Ibland ska man bara fatta sig ganska kort.

Förutsättningarna ikväll är ganska enkla. För Grums handlar det enbart och endast om att ta poäng för att få häng på Skövde, som innehar sista playoffplatsen. Reglerna är så enkla för kvällens gäster. Förlust och uppförslutet blir ännu större.

Finns det då någon chans att man tar poäng mot Troja ikväll? I normalfallet inte. Om Troja bara vågar vara tråkiga så kommer Grums köra fast i anfallen. Dock ska vi ju minnas att Grums luggat Troja på poäng i båda sina hemmamatcher. Så vi ska inte bortse ifrån att det kan ske. Men som sagt. I normalfallet ska man inte ha en större suck i denna match.

Troja gick på pumpen borta mot Nybro. En match man förlorar på sitt egna högmod. Högmod har vält stora egon förr om man säger så. Mot Grums ikväll så är sista tåget för att hänga på och utmana om topp tre. Svårare än så är det inte. Tar man inte tre pinnar ikväll så bäddar man riktigt illa för sig i det stundande playoffspelet. Med tanke på att Trojas spel åter igen tog ett stort kliv tillbaka så kan vi nu inte inte räkna bort att de kommer spela ner sig i sörjan igen.

Som sagt. Allt annat än vinst ikväll är otänkbart om man vill framstå som en kandidat för avancemang.

 

// Mr Troy

Följ Mr Troy på Twitter: @mrtroy15Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!