Inför näst sista omgången i östraNu drar det ihop sig för lagen kring strecken i den östra serien. Vilket lag tar den sista platsen i Allettan blir det Wings eller Vallentuna?

Fredagens matcher

Hudiksvall – Strömsbro

Hudik som senast åkte på en sur förlust nere i Märsta mot Wings med 3-2  får besök utav ett formsvagt Strömsbro i detta Gävleborgs derby. Frågan är om gästerna kan hitta formen till dagens match och stoppa hemmalaget i denna heta derbymatch! Min magkänsla säger mig att detta blir en tuff match för gästerna och att Hudiksvall vinner denna matchen.

Enköping – Hammarby

Enköping tar emot ett Hammarby som senast föll mot Väsby i förläning. Jag tror att Bajen har något på gång och att det kommer visa sig i denna matchen som kommer bli en jämn match men jag tror att Hammarby drar det längsta stråt och vinner.

Visby/Roma – Vallentuna

Visby/Roma får besök utav ett Vallentuna som är med och fightas för den åtråvärda femteplatsen som leder till spel i Allettan. Visby/Roma har tappat David Lundmark till Skövde och lånat ut förste keepern Daniel Marmenlind till Västervik i Hockeyallsvenskan. Medans Vallentuna kör med samma lag som mot Huddinge. Detta ska bli en väldigt intressant match att följa. Men jag tror att Visby vinner med udda målet ikväll.

Söndagens matcher

Huddinge – Wings

Toppmatch stundar i Björkängshallen på söndag hemmalaget är i princip klara för spel i Allettan medans gästerna måste vinna denna matchen för att om Vallentuna förlorar sin match mot Visby under fredagskvällen bli klara för Allettan. Men jag tror att gästerna som har allt att vinna i denna matchen kommer att göra det tufft för hemmalaget. Utgången av denna match tror jag blir att Wings vinner men först efter Overtime eller straffar.

Segeltorp – Hanviken

Inget utav dessa lagen har något att spela för egentligen då båda kommer att spela i fortsättningsserien. Men jag tror att Hanviken kommer att komma stärkta från en seger om än efter overtime uppe i Gävle mot Strömsbro senast. Medans ”Torpet” vann på straffar mot Sollentuna. Dock så tror jag att Hanviken vinner denna match.

Väsby – Sollentuna

Sista drabbningen i slaget om norrort mellan dessa lagen för i år. Väsby vill vinna serien och då måste de vinna denna matchen för att försätta sig i ett gyllene läge. Sollentuna är det sämre laget och ska inte vinna detta möte, men motivation slår klass så att säga, jag höjer ett varningens finger för gästerna här. Men som segrare så ser jag Väsby.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!