Inför omgång 10 i Östra

Redan ikväll fredag så inleds den tionde omgången i östra serien med en match och det är inte vilken match som helst utan det är de så kallade ”slaget om Gävleborg”.

Fredagsmatchen

Strömsbro – Hudiksvall

Detta kommer bli en riktigt intressant match att få följa. Strömsbro har gjort det bra som nykomlingar i ettan, medans Hudiksvall är obesegrade efter 60 minuter. Senast så åkte Hudik på en strafförlust mot ett starkt Wings och de har även tappat poäng mot Väsby. Strömsbro har tre raka segrar där de senast vände och vann mot Hanviken. Jag tror däremot att det kommer och bli en tuff uppgift för hemmalaget. Bortaseger är mitt tips.

Daniels tips på Hudiksvallsseger ger 1.63 gånger pengarna på Coolbet.

Söndagens matcher

Vallentuna – Visby/Roma

Detta skulle jag säga är den svåraste matchen att utse en vinnare i för tittar man på trupperna så är lagen lika starka. Vallentuna bröt sin förlusttrend på tre raka matcher förra matchen när laget besegrade Huddinge med 4-2. Visby har i skrivande stund tre raka segrar där de senast nollade Sollentuna med 3-0, de spelar även idag fredag mot Enköping men denna matchen tillhör inte omgång 10. Mot Vallentuna tror jag dock Visby har ett litet övertag, även om det kommer bli en jämn match så säger jag bortaseger.

Daniels tips på Visbyseger ger 2.05 gånger pengarna på Coolbet.

Hanviken – Segeltorp

Båda dessa lagen huserar i den nedre halvan av tabellen, men Segeltorp ligger före Hanviken och har väl imponerat lite mer. Hanviken med fyra raka förluster tappade sin ledning och föll mot Strömsbro förra matchen, och även Segeltorp är inne i en negativ trend med tre raka torskar där senaste förlusten var mot Sollentuna. Tror att denna matchen kommer gå till övertid och att Hanviken tar bonuspoängen.

Daniels tips på oavgjort efter fulltid ger 4.80 gånger pengarna på Coolbet.

Sollentuna – Väsby

Tufft derby väntar för Sollentuna. Väsby är ett formstarkt lag som ska vara med och fightas om topplaceringar. Sollentuna har en seger mot Segeltorp i ryggen medans Väsby segrade mot Hammarby senast. Bortaseger är det enda vettiga här.

Daniels tips på Väsbyseger ger 1.75 gånger pengarna på Coolbet.

Wings – Huddinge

Wings tar emot favorittippade Huddinge hemma i Pinbackshallen i Märsta. Med tanke på gästernas kräftgång så tror jag att det kommer bli en svår match för dem. Det som skulle kunna spela över lite till deras fördel är ifall tränaren byts ut., vilket ännu inte annonserats ut. Hemmaseger även här tippar jag på.

Daniels tips på Wingsseger ger 2.95 gånger pengarna på Coolbet.

Matchen den 27/10

Hammarby – Enköping

Det här är en match som kan bli avgörande för Hammarby ifall de ska ha en chans att fightas om Allettanplatserna och då måste de vinna denna matchen, men jag tror dock det blir svårt för dem med tanke på vad de hittills visat upp. Tror på bortaseger i denna matchen.

 Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!