Inför omgång 11 i Östra

Efter kvällens omgång så kan man börja se ett tecken på vilka utav lagen som kommer vara med och slåss om platserna till Allettan. Visby/Roma – Hammarby som spelades premiärhelgen tillhör omgång 11. Den matchen vanns utav hemmalaget med 2-1.Så till kvällens matcher:
Hudiksvall – Hanviken
En tuff bortafight väntar för Tyresögänget. Hudiksvall kommer senast ifrån en seger i derbymötet med Strömsbro., medans Hanviken tog sig an Segeltorp och vann den matchen med komfortabla 3-0. Ikväll väntar dock ett tuffare motstånd och det gäller att gästerna är med redan från start. En spelare jag vill höja varningens finger för är Erik Flood som är riktigt giftig i PP om han lämnas omarkerad och då är det mest troligt att det blir mål. Hemmaseger är det mest logiska här.

Daniels tips på Hudiksvallseger ger 1.10 gånger pengarna på Coolbet.

Segeltorp – Wings
Segeltorp tar sig an säsongen positiva överraskning Wings. Märstagänget har tagit ett par tunga skalper, även om de förlorade på straffar senast mot Huddinge hemma så tror inte jag att det påverkar deras sätt att spela. Vad kan man då förvänta sig utav denna matchen? De lär vara en kamp över 60 minuter ifrån båda lagen, men jag har svårt att se något annat än att Wings vinner.

Daniels tips på Wingsseger ger 1.87 gånger pengarna på Coolbet.

Huddinge – Sollentuna
Huddinge kommer senast ifrån straffseger borta mot Wings. Frågan är hur det påverkar stämningen i deras trupp? Det här är en match som de bara ska vinna med tanke på hur namnkunnig deras trupp är, men man ska aldrig underskatta Sollentuna som kan ställa till det, det finns ju en anledning att de vunnit tre av de fem senaste matcherna. Jag tycker dock att det mest logiska i den här matchen är hemmaseger.

Daniels tips på Huddingeseger ger 1.48 gånger pengarna på Coolbet.

Väsby – Vallentuna
Väsby tar sig an rivalen från grannkommunen. Sist Väsby spelade derby hemma i Vilundahallen så åkte gästerna därifrån med 3 poäng. I söndags spelade de derby igen men borta mot Sollentuna och kunde vända hem med 3 poäng i bagaget, medans Vallentuna förlorade mot Visby/Roma med 2-5. Här tror jag det blir en jämn match men att Väsby vinner.

Daniels tips på Väsbyseger ger 1.63 gånger pengarna på Coolbet.

Enköping – Strömsbro
Detta kommer bli en intressant match att följa. Båda lagen har varit matchlediga sen i fredags där de båda åkte på en förlust. Frågan är om Enköping kommer klara av ett hungrigt Strömsbro som har överraskat positivt i denna första runda av grundserien. Imorse presenterade de dessutom Johan Eriksson från AIK som ny spelare och han debuterar redan ikväll. Jag tror att Gävlegänget åker hem med 3 poäng i bagaget.

Daniels tips på Strömsbroseger ger 2.22 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!