Inför omgång 17 i Östra serienSpänningen i striden kring en Allettaplats ökar. Wings stod för en mirakulös upphämtning senast mot Vallentuna i streckstriden, medans Hudiksvall åkte på storförlust mot Väsby. Hur ska det gå denna omgång?

Hanviken – Visby/Roma 4-3 STR (0-1,1-0,2-2,0-0,1-0) 

Denna matchen är redan spelad och de var Hanviken som tog hem det hela efter straffläggning. Matchen spelades den 25/10.

Onsdagens matcher:

Hudiksvall – Huddinge

Hudik tar emot ett formtoppat Huddinge på hemmaplan idag. Frågan är om de klarar av och resa sig efter 6-0 förlusten senast mot Väsby? Medans Huddinge körde över ”Tropet” med 8-0. Det här kan bli en jämn match där formen för dagen kan bli det som fäller avgörandet tillsammans med special teams. Men jag tror på Huddingeseger i denna matchen då det känns som om Hudik har börjat slipa på spelet inför Allettan.

Daniels tips på Huddinge ger 1.89 gånger pengarna på Coolbet.

Wings – Hammarby

Wings stod för en mirakulös vändning borta mot Vallentuna i söndags där de vände 5-0 underläge efter första perioden till seger med 5-6. Frågan är om Hammarby kommer få det lätt uppe i Pinbackshallen i Märsta ikväll? Den där vändningen och de där tre poängen kanske var exakt vad Wings behövde för att komma ur sin negativa trend. Hammarby har dock gjort det bra på slutet med en jämn match mot Hudiksvall och sedan två raka vinster mot Strömsbro och Hanviken. Jag tror ändå på att Wings kommer vara det laget som är starkast och vinner denna matchen.

Daniels tips på Wings ger 1.47 gånger pengarna på Coolbet.

Sollentuna – Vallentuna

Norrotsderby stundar ikväll på Sollentunavallen. Sollentuna får besök utav konkurrenten Vallentuna, som föll ihop totalt mot Wings i söndags där de ledde med 5-0 efter första perioden, men ändå förlorade matchen med 5-6. Sollentuna föll i förra matchen mot Enköping efter två raka segrar. Jag tror att det här kan bli en avgörande match för bortalaget om de går till Allettan eller inte, men här så tror jag på Sollentunavinst.

Daniels tips på Sollentuna ger 2.30 gånger pengarna på Coolbet.

Segeltorp – Enköping

Segeltorp som efter storförlusten senast mot rivalen Huddinge (8-0) nu är uppe på 10 raka förluster. Ikväll tar de emot ett Enköping som fightas för att komma så högt upp som möjligt i tabellen inför juluppehållet. Formen är dock sådär och laget har bara två vinster på de fem senaste matcherna. Förra matchen vann de mot Sollentuna med 3-2 efter straffar. Tror detta kan bli den jämnaste matchen i denna omgången där gästerna vinner på straffar.

Daniels tips på oavgjort ger 4.80 gånger pengarna på Coolbet.

Fredagsmatchen

Strömsbro – Väsby

Strömsbro som fortfarande är med i racet kring Allettan får en tuff match på fredag när Väsby kommer på besök. Strömsbro har kommit ifrån sin fina form de tidigare haft och har nu fyra förluster på de fem senaste matcherna, varav den senaste var mot Visby/Roma med 6-0. Väsby däremot är säkerligen stärkta utav 6-0 senast hemma mot Hudiksvall. Denna matchen tror jag att Väsby vinner då de har den starkare truppen på pappret och har en betydligt bättre form.

Daniels tips på Väsby ger 1.73 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!