Inför omgång 18 i Östra serienDen Östra serien har aldrig varit intressantare än vad den är nu. Streckstriden är riktigt het och den är fortfarande inte avgjord. Blir det några skrällar i denna omgången tro?

Onsdagens matcher

Väsby – Hanviken

Väsby tar emot Hanviken som börjat klättra lite i tabellen. Dock har Väsby värvat hem Robin Karlsson som senast spelade i Norska Sparta Sarpsborg och är spelklar till denna matchen. Hanviken kommer senast ifrån en 5 – 3 förlust mot Hammarby förra söndagen och har varit spellediga sen dess, medans Väsby spelade i fredags borta mot Strömsbro och vann med 8-4. Här tror jag att Väsby är det laget som kommer stå som vinnare efter 60 spelade minuter.

Huddinge – Strömsbro

Streckstridsmatch är det som väntar för dessa två lagen ikväll. Frågan är vilket lag som vill vinna mest utav dessa och ha fördel i racet om en Allettan plats? Detta ska bli ett intressant möte att följa. Jag tror dock att Huddinge kommer att stå som segrare i slutändan i och med hemmaplansfördelen. Men underskatta aldrig Strömsbro.

Segeltorp – Hudiksvall

Segeltorp får ställa in sig på spel i Östra Vårserien efter jul, medans Hudik kommer att spela Allettan. Frågan är om inte Hudik ställer över några spelare som är halvskadade för att inte riskera något och spara dem till Allettan? Om så är fallet så tror jag att Torpet vinner. Men om så inte är fallet så ska bara Hudiksvall vinna denna matchen. Så jag skulle säga att denna matchen vinner Hudik.

Enköping – Vallentuna

Hemmastarka Enköping tar emot Vallentuna som är inblandade i streckstriden. Detta är en måste match för gästerna om de ska hänga med i kampen kring strecket som kan vara avgörande i slutändan. Här så skulle jag säga att Enköping vinner och pressen ligger på Vallentuna i denna matchen.

Hammarby – Sollentuna

Den här matchen har ingen större betydelse för något utav lagen då båda är avsågade från spel i Allettan, men det står lite prestige på spel och jag tror att denna matchen kommer att avgöras utav special teams och att Sollentuna drar det längre stråt och vinner matchen.

Fredagsmatchen

Visby/Roma – Wings

Toppmatch stundar på fredag nere på ön. Visby är klara för Allettan medans Wings är med i den heta streckstriden. Denna matchen kan bli indirekt avgörande för hur gästerna ifrån fastlandet når Allettan eller inte. Min känsla kring matchen är dock att gästerna som har börjat hitta tillbaka till sin fina form kommer att kriga i 60 minuter och här vet jag att specialteams kommer att vara avgörande. Wings tror jag vinner denna matchen.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!