Inför omgång 2 i Östra serien

 

Idag är det så dags för den andra omgången i den Östra serien att dra igång och den kommer att slutföras på fredag med match nere på Gotland.

Onsdagsmatcherna:

Hammarby – Segeltorp
Hammarby kommer ifrån två raka förluster, en under ordinarie matchtid och en i Overtime. Dock så hade de lika väl kunnat vinna matchen som de förlorade i Overtime då Marcus Due-Boje i målet gjorde en kanon match! ”Torpet” åkte på en torsk borta mot Vallentuna och lär vara revanschsugna. Dock så tror jag att Hammarby kommer att bli en för tuff uppgift för dem. Så jag ser hemmalaget som segare i denna fighten.

Daniels tips på Hammarby har ett odds på 1.55 på Coolbet.Vallentuna – Hudiksvall
Detta kommer att bli en riktigt intressant match att följa, då båda lagen är tippade att ta sig till Allettan så kommer detta nog att bli en mycket jämn tillställning. Båda lagen ligger i toppen av tabellen inför matchen och jag tror att de här mycket möjligt kan gå till Overtime eller straffavgörande. En spelare att ha ögonen på är Hudiksvalls Hugo Enock.  En speedkula som absolut inte får lämnas obevakad, vilket han visade i första matchen mot Sollentuna.

Daniels tips: X vilket ger 5.25 på Coolbet.

Sollentuna – Strömsbro
Sollentuna får sig en tuff uppgift att ta sig an nykomlingarna Strömsbro redan nu. I första omgången så vart det en poäng för gästerna som förlorade mot Wings. Strömsbro var ett mycket bättre lag än vad jag trodde på förhand och jag tror på en liten skräll här att gästerna tar hem segern.

Daniels tips på Strömsbro har ett odds på 2.75 på Coolbet.

Wings – Hanviken
Hanviken som avslutade förra säsongen med en total genomklappning mot just Wings i Märsta där hemmalaget stod som segrare med 8-3 efter 60 spelade minuter, lär vilja ändra på detta och kräva revansch. Jag skulle säga att flygplatsgänget är favoriterna här. De krigade sig igenom matchen mot Strömsbro borta och lyckades få med sig 2 poäng hem, men ska jag tippa utgång i denna matchen så lär hemmalaget ta alla 3 poäng här.

Daniels tips på Wings har på Coolbet ett odds på 1.73.

Enköping – Väsby
Enköping ska innan matchen ha en liten ceremoni för att pensionera tröja #29. Deras forne backklippa Andreas Lindquist ska hyllas efter hela 14 säsonger och nära 500 spelade matcher i ESK-tröjan. Så till själva matchen då, vilket lag är det starkare i detta mötet? Kollar man vilken trupp som ser starkast ut på pappret så är det Väsby som är favoriterna till att ta hem segern här, men skulle absolut inte bli förvånad om hemmalaget gör allt de kan för att vinna nu då de ska hylla en gammal spelare.

Fredagsmatchen

Visby/Roma – Huddinge
Två på förhand topptippade lag gör upp i denna bataljen nere i Visby. Huddinge och Visby har redan varsin vinst, dock vann gästerna i Overtime mot Hammarby. Tror även att detta kommer att bli en mycket jämn match där det kan sluta hur som helst, men att åka ner till Gotland och ta poäng är aldrig lätt.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!