Inför omgång 4 i Östra serien

Idag onsdag och på fredag är det dags för den fjärde omgången att spelas i den Östra serien. Ska favoriterna fortsätta vinna, vilket eller vilka av överraskningslagen fortsätter med sin segersvit?

Väsby – Segeltorp

Väsby tar på onsdagskvällen emot ett Segeltorp som överraskat många med sina resultat. En spelare som hemmalaget får se upp med hos gästerna är Johannes Yucel, den skridskostarke forwarden kan utgöra skillnad mellan vinst och förlust och han har erfarenhet av vad som krävs för att vinna viktiga matcher. I hemmalaget så får gästerna se upp för Johannes Nilsson som leder den interna poängligan än så länge, men även Nick Hedemyr med flera är riktigt vassa och kan avgöra matcher på egen hand. Jag tror att hemmalaget kommer att vinna denna matchen även om den kan bli jämnare än många tror.

Daniels tips på Väsby ger 1.23 gånger pengarna på Coolbet.Hammarby – Strömsbro

Hammarby får en svår match mot nykomlingarna ifrån Gävle. Jag skulle säga att detta är det mötet som på förhand är svårast att utse en vinnare i. Hammarby har inte inlett säsongen så bra medans gästande Strömsbro blandat och gett lite, dock så skulle jag säga att detta kommer bli oavgjort efter 60 spelade minuter och gästerna drar de längsta strået i Overtime.

Daniels tips på X har ett odds på 4.75 på Coolbet.

Vallentuna – Hanviken

Vallentuna tar emot ett sargat Hanviken som inte får spelet till att stämma riktigt. Detta kommer att bli ytterligare en tuff match för gästerna som möter ett lag som hör hemma högt upp i tabellen. Skulle inte förvåna mig om det blir stora siffror i denna matchen, men hemmaseger är det enda logiska enligt mig.

Daniels tips på Vallentuna har ett odds på 1.33 på Coolbet.

Sollentuna – Wings

Sollentuna får en tuff match i säsongens första norrortsderby. Wings har överraskat många med sitt fina spel och den moral som laget uppvisar i sina matcher. En spelare att se upp för är Christian Blomqvist som tillsammans med Otto Larsson leder poängligan för Östra serien på 9 poäng vardera. En spelare som gästerna får se upp för är Simon Brännvall. Jag tror att gästerna är de starkare laget i denna match även om det kommer att bli jämnt.

Daniels tips på Wings ger 2.32 gånger pengarna på Coolbet.

Enköping – Huddinge

Enköping får förmodligen en tuff match mot Huddinge som är favoriter till att vinna denna matchen. Hemmalaget har inte inlett säsongen på ett bra sätt och har endast 2 poäng på 3 spelade matcher. Senast i derbyt mot Wings i Märsta så åkte de på en 6-3 förlust. Frågan är hur länge kommer denna negativa sviten fortsätta för hemmalaget? Denna matchen får de se och lära lite då gästerna är tippade att vinna serien.

Daniels tips på Huddingeseger ger 1.52 gånger pengarna på Coolbet.

Fredagsmatchen

Visby – Hudiksvall

På fredag så är det ett toppmöte nere på Gotland när Visby får besök utav Hudiksvall. Ett Hudik som endast släppt in 1 mål på de inledande matcherna. Deras målskillnad på 15-1 säger en hel del om laget. Detta kommer att bli ett mycket jämnt möte då båda lagen hör hemma i toppen av tabellen och är tippade att hamna där. Svårt att säga utgången här, men jag tror att Hudiks segersvit fortsätter.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!