Inför omgång 4 i Östra vårserien

Under söndagen så är det dags för ytterligare matcher i den östra vårserien. Denna omgången så är det Segeltorp som står över match.

Matcherna som spelas idag ser ut som följer:

Hammarby – Hanviken

Hammarby som har fått en bra start på serien möter idag Hanviken som senast åkte på en 1-4 förlust hemma mot Enköping, medans Hammarby vände ett 1-0 underläge efter första perioden till en 1-5 seger borta mot Sollentuna. Känns som om Hammarby är de starkare laget i denna matchen.

Enköping – Strömsbro

Enköping tar emot Strömsbro hemma idag och båda lagen är i behov utav poäng för att inte tappa mot toppen i serien. Denna match tror jag kan bli en jämn historia där jag tror på seger för Strömsbro, dock så tror jag att de kommer att avgöras i Overtime. Senast vann Enköping med 1-4 mot Hanviken borta medans Strömsbro fick se sig besegrade utav Segeltorp med 2-5.

Wings – Sollentuna

Norrortsderby stundar i Pinbackshallen i Märsta senaste matcherna för dessa lagen slutade med förlust för Sollentuna medans Wings vann borta mot Hammarby i Overtime. Det är en tuff match som stundar i Märsta där det kommer att kunna bli jämnt för dessa derbyn är svårt att säga utgången i men jag tror att Wings kommer att vinna i och med hemmaplans fördelen och att Sollentunas försvarsspel var under all kritik senast mot Bajen.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!