Inför omgång 6 av Östra serien

 

Idag så är det dags för inledningen utav omgång 6 i Östra serien. Vissa lag har tuffare utmaningar än andra att vänta och vissa lag kan skrälla. På fredag så är det match nere på Gotland igen.

Huddinge – Hudiksvall
Huddinge har en tuff uppgift framför sig imorgon då seriesuveränen Hudiksvall kommer på besök. Hemmalaget har hittills inte imponerat speciellt mycket på mig och jag tror att detta stjärnspäckade gäng kommer att ha ett jobbigt möte imorgon då gästerna har seriens bästa defensiv och målvaktspar. En spelare jag tycker det är värt att hålla ögonen lite extra på är Victor Andersson i Huddinge, han ligger på fjärdeplats i poängligan med 9 poäng hittills. Vinnare i denna matchen tror jag kommer att vara Hudiksvall.

Daniels tips på Hudiksvallsvinst ger 2.37 gånger pengarna på Coolbet.Väsby – Strömsbro
Väsby får besök utav ena nykomlingen i serien och jag tror att detta kan vara en mycket bra utmaning för båda lagen. Hemmalaget har en stabil trupp medans gästerna har överraskat många inklusive mig. Deras trupp har en del farliga spelare, självklart är ju esset Joakim Axman den som de förlitar sig på då det kommer till forwards och anfallet. Att utse en favorit i denna matchen är lite svårare, men jag tror att hemmalaget är det starkare så Väsby vinner detta möte.

Daniels tips på Väsbyseger ger 1.48 gånger pengarna på Coolbet.

Hammarby – Wings
Jumbon Hammarby tar emot flygplatsgänget som har haft en riktigt intressant säsongsinledning. Wings kommer att vara på tårna redan från start och på hemmabänken finner man en av deras gamla tränare Tommy Latva, som kommer att få en tuff utmaning att få ordning på försvaret. I förra matchen så vart det en snöplig övertidsförlust mot Hanviken. En spelare som ej får lämnas obevakad är Otto Larsson. Här är det självklart att bortalaget är favoriter och jag tror att Wings kan åka hem till Märsta igen med 3 nya poäng inkasserade.

Daniels tips på Wings ger 1.96 gånger pengarna på Coolbet.

Vallentuna – Sollentuna
Vallentuna tar emot norrortskollegan Sollentuna. Ett gäng som inte haft en strålande inledning på säsongen. Imorgon så kommer det inte att bli en lättare match för gästerna. Hemmalaget vände ett underläge med 1-0 senast mot Wings till seger och en bidragande orsak till detta var åldermannen Andreas Paulsson som gjorde två mål i matchen som slutade 1-4.  Denna match i slaget om norrort är Vallentuna klara favoriter i.

Daniels tips på Vallentuna ger 1.50 gånger pengarna på Coolbet.

Enköping – Segeltorp
Enköping får besök utav överraskningslaget Segeltorp. Gästerna fick nog många att höja på ögonbrynen senast efter deras makalösa förstaperiod där de körde över derbykonkurrenten Huddinge med hela 4-0(!) i en match som slutade med seger för ”Torpet” med 5-4, så det här kommer att bli ett jämnt möte. En spelare som hemmalaget måste ha koll på är Johannes Yucel som utnyttjar sin fart i spelet. Jag tror att detta möte kommer vinnas utav gästerna.

Daniels tips på Segeltorp ger 2.90 gånger pengarna på Coolbet.

Fredags matchen

Visby/Roma – Hanviken
Hanviken åker ner till Gotland på fredag för match mot ”Säcken” och hans mannar. En mycket svår uppgift väntar för gästerna ifrån Tyresö. Det är inte så svårt att se hemmalaget som favoriter i detta möte då de dessutom lär vara rejält revanschsugna efter bottennappet mot Strömsbro senast.

Daniels tips på Visby ger 1.15 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!