Inför omgång 8 i Östra

 

Snart så är halva serien spelad och noterbart är att Huddinge ligger långt ner i tabellen efter en katastrofal inledning på säsongen. Även Hammarby har varit sämre än förväntat, många börjar nog fundera på när den förste utav dessa lagens tränare får sparken?

Nog om det så här spelas denna omgången:

Fredagens matcher

Visby/Roma – Sollentuna

Formsvaga Visby får besök utav ett hungrigt Sollentuna som i onsdags vann med klara 6-1 mot Hammarby, medans hemmalaget lyckades vända 1-0 underläge till 1-2 borta mot Wings senast i en jämn match. Det här mötet bör vinnas utav Visby/Roma även om de får se upp för gästernas Lucas Lagerstedt som är en spelskicklig forward som nyttjar sin fart i spelet.

Daniels tips på Visby/Roma ger 1.43 gånger pengarna på Coolbet.

Enköping – Hudiksvall

Enköping får besök utav Hudiksvall som leder serien och går som tåget i serien, även om de senaste matcherna kanske fått en att höja lite på ögonbrynet. Ännu obesegrade efter ordinarie matchtid och den enda förlust de har inkasserat är i sudden death. Jag tror inte på att hemmalaget kommer lyckas inkassera en seger mot gästerna från Hälsingland, utan jag tror Hudiks segertåg fortsätter även här.

Daniels tips på Hudiksvall ger 1.50 gånger pengarna på Coolbet.

 

Söndagens matcher

Segeltorp – Strömsbro

Segeltorp var nära att skrälla mot Hudik i onsdags när de ledde med 3-2 i början av tredje perioden, men sen vände Hudik och vann med 5-3. En sur förlust för ”Torpet” som med all säkerhet kommer vara revanschsuget i denna matchen. Strömsbro å andra sidan kommer senast från en seger med 4-2 mot favoriten Huddinge. En otroligt viktig skalp för Rallarbo som i denna matchen mot Torpet borta kommer att göra vad de kan för att vinna. Här tror jag på bortaseger, då Gävlegänget känns som det starkare på pappret.

Daniels tips på Strömsbro ger 2.25 gånger pengarna på Coolbet.

Väsby – Wings

E4-derby och rivalmöte! Dessa matcher brukar innehålla mycket känslor både på och utanför isen. ”Vilda Väsby” mot sina grannar i norr – Wings. Detta kommer att bli en bra vägvisare för gästerna som haft ett lite lättare spelschema än hemmalaget. Dock så var de nära att skrällvinna mot Visby i söndags, men efter 60 spelade minuter så vart det en 1-2 förlust. I detta mötet så får hemmalaget se upp för Johan Mohlin hos gästerna, han har på de inledande 7 matcherna gjort 8 poäng fördelat på 6 mål och 2 assists. Gästerna får se upp för Johannes Nilsson som leder Väsbys interna poängliga. Tror dock att detta kommer vara oavgjort efter 60 mintuer och i overtime så vinner Väsby.

Daniels tips på oavgjort efter fulltid ger 5.30 gånger pengarna på Coolbet.

Hammarby – Vallentuna

Hammarby får besök utav Vallentuna nere på Sätra. Ett sargat hemmalag kommer inte få en enkel uppgift framför sig, med tanke på deras prestationer hittills så kommer de här att bli en svår utmaning för dem. Vallentuna ska bara vinna denna matchen.

Daniels tips på Vallentuna ger 1.50 gånger pengarna på Coolbet.

Huddinge – Hanviken

Huddinge har inte övertygat så här långt. På söndag får de besök utav ett Hanviken som många trodde skulle bli seriens slagpåse men har visat att de är ett ungt och hungrigt lag. Här får hemmalaget inte bjuda på några misstag för då kommer det straffa sig. Jag tror på ”Talangfabriken” och hemmaseger i den här matchen.

Daniels tips på Huddinge ger 1.20 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!