Intervju: Adam Rachidi -”Kul för Lindlöven att få komma till ön”Idag drar Playoff 1 igång! Vi har ”tagit tempen” med en spelare från varje lag. Det här är intervju #11, som är med Visby/Romas back Adam Rachidi.

Visby/Roma överraskade positivt i grundserien och slutade tvåa, på samma poäng som seriesegraren. I Allettan däremot blev det desto kämpigare och det var knappt så laget tog sig vidare till Playoff. En åttondeplacering, med en ynka poäng ned till semesterplatsen.

– Ja det gick väl sådär i Allettan. Skillnaden efter jul jämfört med innan var att vi mötte mer jämnare lag och varje poäng spelade roll och vi hade våran svacka vid fel tidpunkt i serien. Därav åttondeplaceringen.

Visby har haft många spelare som levererat, och två av dessa är Teemu Huttu och Ryker Leer som verkligen tagit för sig.

– Ja, det är två väldigt skickliga individer. Dom är värvade hit för att göra poäng och det har dom gjort också.

Hur tycker du att din egen säsong gått såhär långt?

– Jag tycker jag blivit mycket mer stabilare i spelet och jag gör min bästa säsong i Visby under mina fem år hittills. Jag orkar mer och har fått upp farten på skridskorna så det är positivt.

I valet till playoff blev Visby/Roma valda av Lindlöven.

– Ja kul för lindlöven att få komma till ön och spela lite hockey. Och även kul för oss att åka till Lindesberg. Ingen mer reflektion så över valet egentligen.

Vad vet du om Lindlöven?

– Helt ärligt vet jag ingenting om dem. Man är så fokuserad på att vårt spel ska funka och lägger inte så mycket tid på motståndarna.

Vad krävs för att det ska vara Visby/Roma som tar sig vidare till PO2?

– Att vi spelar våran bästa hockey. Det räcker inte med 90 procent i allt vi gör, utan vi måste spela 100 procent varenda byte.

Avslutningsvis, vilka fyra lag tror du tar sig till kvalserien?

– Jäkligt svårt. Men nåt jag vet redan nu är att det antingen blir Väsby eller Halmstad iallafall.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!