Jagar meriterad allsvensk spelare

Den värmländska klubben Grums IK jobbar med att sätta ihop laget inför säsongen som kommer. Sportchefen Robin Forslund uttalar sig om lagbygget i Värmlands Folkblad.

Målvaktsidan är redan spikad i laget och på backsidan får Albin Breitkreuz inget nytt kontrakt. – Backsidan är mer eller mindre full men vi vill ha in en-två forwards till, säger Forslund.

På forwardssidan är den 28-årige centern Johan Erkgärds mer eller mindre klar. – Vi är överens om allt men han har inte skrivit på än. Vi räknar med honom, säger Forslund.

Oklart är dock läget med skicklige passningsmakaren Stefan Thellberg. -Han är i valet och kvalet. Han är egen företagare och vet inte om han hinner med allt. Men han är med och kör de pass han kan, säger Forslund.

I övrigt jobbar föreningen med att knyta till sig en meriterad Allsvensk spelare. Om detta går i stöpet kommer ni kära läsare att få ta del av det här på div1hockey.com

Tipsa gärna om Grums eller annat till: tony.lovgren@div1hockey.com

Dela inlägg:

Tony Lövgren

Ny skribent här på sidan. Älskar hockey och älskar att skriva. Är med här för att kunna utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ge läsarna något de kan läsa. Skriver i första hand om Värmlandslagen. Finns något intresant föreningarna vill ha ut så kontakta mig gärna på tony.lovgren@div1hockey.com Mvh Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!