Jonas Fransson klar som ny målvaktstränare i Tranås

Tranås offentliggjorde nyligen en jättevinst i bokslutet på årsmötet, och nu presenterar klubben nästa stora händelse – rutinerade målvakten Jonas Fransson är klar som ny målvaktstränare.

Fransson har Tranås som moderklubb och har under sin karriär bland annat spelat flera säsonger i SHL där han representerat HV71, Leksand, Linköping och Rögle. Han har även spelat i Allsvenskan med Leksand, Arboga, Rögle, Oskarshamn, Västerås och de två senaste säsongerna har han spelat för Västervik. 38-åringen har dessutom två SM-silver på meritlistan.

– Jag har gått utbildningarna som krävs och var färdig i början av juni. Då hörde jag mig för hos Stefan om Taif var intresserade av att ha min hjälp på något sätt. Han tyckte det var roligt att jag hörde av mig så han nappade. De två senaste åren i Västervik kände jag mer och mer att jag ville bli målvaktstränare. Efter säsongen i år har jag betat av utbildningarna en efter en. Ishockey är något jag hållit på med hela livet så det vore synd att bara avsluta det, säger Jonas Fransson till Tranåstidning.se.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!