Kallinge/Ronneby värvar från Allsvenskan -”Hoppas på en lång vår”

 

Kallinge/Ronneby har gjort en stark värvning. Det är centern Oliver Olsson, som vänder tillbaka till klubben dit han var utlånad i 24 matcher säsongen 17/18.

Under karriären har Malmöpågen samlat på sig ett gäng juniorlandskamper, han har Malmö som moderklubb och har spelat i klubben hela vägen upp till J20 där han även var lagkapten, han har åtta SHL-matcher på meritlistan och förra säsongen blev han värvad till Pantern i Allsvenskan där han dessvärre hade svårt att knipa en ordinarie plats och var utlånad till Kristianstad i 17 matcher.

– Jag ser det bara som positivt att komma tillbaka till KRIF. Finns en bra chans för mig att kunna ta nästa steg. Kallinge/Ronneby är dessutom en bra klubb för många spelare att kunna utvecklas i och de har nästan blivit lite som en språngbräda för att kunna klättra uppåt i seriesystemet, vilket jag tror lockar många unga med stora ambitioner. Jag tycker det ser ut som ett spännande lag och jag tror och hoppas på en lång vår, säger Oliver Olsson till Kallinge/Ronnebys hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!