Kniper målkung från seriekonkurrent -”Haft koll på honom under en lång tid”

Skövde har skrivit ett två-årskontrakt med forwarden Jonas Nyman, som var en av seriekonkurrenten Köpings poängbästa spelare förra säsongen.

20-åringen, som är fostrad i Färjestad där han tidigare gjort mycket poäng i juniorerna, spelade senast i Köping där han noterades för 23 poäng på 39 matcher fördelade på 17 mål och 6 assists.

– ”Ska bli grymt kul att få representera Skövde IK den kommande säsongen. Jag har fått en bra känsla för föreningen och det känns som att klubben har ett spännande lagbygge på gång. Att skriva på för SIK tror jag är ett bra steg i min hockeykarriär där jag kommer fortsätta utvecklas och bli bättre varje dag”, säger Jonas Nyman till Skövdes hemsida.

Skövdes sportgrupp kommenterar sin värvning:
– Kul att Jonas valt att spela hos oss. Jonas är en kille vi haft koll på under en längre tid och han gjorde en bra säsong i Köping. Det är en ung och driven kille som vet vad det handlar om och han är redo att göra jobbet för att bli ännu bättre. Han har bra energi och fart i i sitt spel och kommer passa bra in i vårt sätt att spela hockey kommande säsong. Kontraktet är skrivet på två år.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!