Kristianstad ger egen produkt tryout

Kristianstad ger den egna produkten Zeke Back ett tryout-kontrakt. Den 21-årige centern spelade i Kristianstads juniorer fram till 12/13 då han lämnade för Karlskrona HK där han var kvar tills 16/17 då det var dags för seniorhockey i Mörrum i Division 2.

Förra säsongen var Zeke skadedrabbad men var med och tog upp Mörrum till Hockeyettan och noterades för 15 poäng på 32 matcher, han var även utlånad under 4 matcher till just Kristianstad där det blev 1 poäng.

– Mitt mål har alltid varit att få komma tillbaka och spela för moderklubben igen och när möjligheten dök upp fanns det inget att tveka på. Jag kommer att kriga för att ta en plats i laget och jag ser verkligen framemot detta, säger Zeke Back till Kristianstads hemsida.

KIK´s ordförande Christian Falk kommenterar värvningen:
– Det är alltid extra roligt att knyta till sig egna produkter. Nu får vi båda ”känna” på varandra under den här tryouten och sedan ta ställning hur vi går vidare. Med Zeke får vi en spelare som verkligen kommer ge allt under försäsongen för att bevisa för sig själv och oss andra att han ska ta en plats i årets upplaga av Kristianstad.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!