Kristianstad vände och vann – Har gyllene läge att avgöra i helgen

Vimmerby – Kristianstad verkar bli precis sådär tuff som vi trott på förhand och trots att Vimmerby ledde två gånger om i matchen så lyckades även Kristianstad kvittera två gånger om och matchen var tvungen att avgöras på förlängning.

Vimmerby ledde med 2-0 efter första perioden men efter två mål av Victor Löfstedt i andra perioden stod det 2-2. Vimmerby tog återigen ledningen genom att göra 3-2 men i tredje perioden kunde Kristianstad kvittera till 3-3 med drygt 7 minuter kvar. I förlängningen kunde sedan Kristianstads målkung Johan Lundgren avgöra till 3-4 tiden 65.36.

1-0 i matcher till Kristianstad och Vimmerby ställs nu i ett tufft läge då Kristianstad har två raka hemmamatcher på sig på fredag och lördag för att avgöra. Victor Löfstedt åker hem till Skåne med en 2+1 meny, Johan Lundgren med en 1+1 och William Pethreus med en 0+2. I Vimmerby lyfter vi fram Hampus Harlestam som gjorde 1 mål och 1 assist, Måns Carlsson med 2 assists och målvakten Joel Gistedt räddade 36 av 39 skott och hade en räddningsprocent på 92.31%.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!