Lagen inför Playoff 2 klara!

Playoff 1 är över och det var många dueller som krävde en tredje och avgörande match. Lagen som nu kommer spela nästa playoff-runda hittar ni nedan.

Väsby – Halmstad
Finalen i Hockeyettan krävde tre matcher, precis som det ska vara. Väsby vann första matchen med 0-1, match nummer två vann Halmstad med 2-5 och i den tredje och avgörande bataljen så var det Väsby som krigade sig till en seger med 4-2. Väsby är därmed klara för kvalserien och Halmstad får en ny chans i playoff 2.
Lag till PO2: Halmstad HFTroja/Ljungby – Strömsbro
Den enda duellen som slutade med 2-0 i matcher. Troja/Ljungby hade aningen problem i första matchen och lyckades ”bara” att vinna med 0-1. Andra matchen blev desto målrikare och det var aldrig något större snack om saken och Troja vann med hela 7-0.
Lag till PO2: IF Troja/Ljungby

Östersund – Kiruna AIF
Lite överraskande så knep Kiruna första matchen efter att ha vunnit med 3-2 efter förlängning. På bortaplan blev dock Östersund för svåra och Östersund kunde vinna sina två raka hemmamatcher. Först med 5-2 och idag med 4-1.
Lag till PO2: Östersunds IK

Nybro – Nyköping
I två matcher var denna duell otroligt spännande. Nybro vann första matchen med 1-2 efter förlängning, och i den andra matchen vann Nyköping med hela 6-7(!). Ja ni läste rätt. 6-7! Men. I den avgörande matchen blev det inte lika spännande och Nybro vann med hela 6-1.
Lag till PO2: Nybro Vikings IF

Boden – Teg
Teg chockstartade denna duell genom att vinna med 4-0 i första matchen och många räknade ut Boden efter det. Ack ack ack. Boden reste sig och spände musklerna på hemmaplan och vann andra matchen med hela 7-1, och i den tredje vann de med 6-3.
Lag till PO2: Bodens HF

Kallinge/Ronneby – Vimmerby
KRIF fick sota för sitt val av glödheta Vimmerby. Kallinge/Ronneby vann med 3-4 efter ett avgörande i den femte(!) perioden i första matchen och hade matchboll på hemmaplan, men där lyckades de inte knyta ihop säcken och istället var det Vimmerby som vann sina båda bortamatcher. Först med 2-4 och sedan med 0-4.
Lag till PO2: Vimmerby HC

Lindlöven – Visby/Roma
Visby/Roma vände ett 0-2 underläge till ledning med 3-2 inom loppet av åtta minuter i tredje perioden och knep första matchen med 5-3. Lindlöven kvitterade matchserien till 1-1 efter att ha vunnit andra ronden med 2-1, men i den avgörande matchen var Visby det starkaste laget och vann med 2-3.
Lag till PO2: Visby/Roma HK

Tranås- Piteå
Oj vilken jämn matchserie! Samtliga tre matcher slutade 2-2 och fick avgöras på förlängning. Tranås vann första, Piteå vann andra och i den tredje vann Tranås efter ett ganska tidigt avgörande i förlängningen efter knappa fyra minuter.
Lag till PO2: Tranås AIF

I Playoff 2 väntar sedan tidigare även Borlänge, Hudiksvall, Huddinge och Mariestad.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!